Annons

Annons

Fy katten vilket fult grattiskort

Detta är verkligen inget födelsedagskort att skicka till en västgötaspets. En katt som ligger där som en diva på en filt och glor. Katten är Sabrinas katt och heter Diva.

Detta är verkligen inget födelsedagskort att skicka till en västgötaspets. En katt som ligger där som en diva på en filt och glor. Katten är Sabrinas katt och heter Diva.

Ja, jag firar min födelsedag utan min husse. Han rymde ju till Toulouse efter valnederlaget. Fast han har skickat ett gratulationskort till mig. På en katt! Det är en kattastrofalt dålig smak!

Jag och Charlie har firat min födelsedag med en långpromenad. Så sportiga är vi! Naturligtvis tog vi med oss min resursmatte och min resurshusse också. Det gör dem gott att komma ut i naturen. Jag kanske återkommer med mera från min födelsedag. Eller inte. Jag är nämligen lite sur. Jag fick ingen bulle fastän jag fyller sex år idag.

Annons

Min husse däremot blev uppvaktad av min Agnes och min Sabrina. Han fick croissanter, vilket hade räckt, och bakelse. Detta var inte nog, utan han fick en fin tröja också. Livet är orättvist. Croissanterna och bakelserna skulle jag gärna ha tagit. Tröjan kan han få behålla.

Min husse skickade flera bilder också, bara för att berätta vad han har gjort i Toulouse. Vem vill veta det? Nej han skulle ha varit hemma och dokumenterat årets viktigaste dag – min sexårsdag.

Jag hoppas det blir bättre på julafton och min sjuårsdag.

Hej så länge

Vaira

Min husse ligger och tittar på en film. Den verkar spännande. På min plats vid hans fötter, har kattan Diva lagt sig. Ingen rolig bild att få. Det var min Agnes som skvallrade och skickade bilden.

Min husse ligger och tittar på en film. Den verkar spännande. På min plats vid hans fötter, har kattan Diva lagt sig. Ingen rolig bild att få. Det var min Agnes som skvallrade och skickade bilden.

Du kan själv se att det är min Sabrina och min Agnes som sitter i soffan i vardagsrummet. Kattan Diva breder också ut sig i soffan. Hon väntar nog på min husses fötter.

Du kan själv se att det är min Sabrina och min Agnes som sitter i soffan i vardagsrummet. Kattan Diva breder också ut sig i soffan. Hon väntar nog på min husses fötter.

Detta hade varit mer passande till någon som hade gjort sig förtjänt av det. En Vaira, till exempel. Nu var det min husse som uppvaktades på fars dag. Orättvist.

Detta hade varit mer passande till någon som hade gjort sig förtjänt av det. En Vaira, till exempel. Nu var det min husse som uppvaktades på fars dag. Orättvist.

Min Agnes och min husse passade på att titta på miniatyrtavlor på det lokala museet. Denna tavla är gjord av en som heter Picasso, som ska vara en lovande konstnär. Han har gjort min bil också, för den heter just Picasso.

Min Agnes och min husse passade på att titta på miniatyrtavlor på det lokala museet. Denna tavla är gjord av en som heter Picasso, som ska vara en lovande konstnär. Han har gjort min bil också, för den heter just Picasso.

Äntligen en bra bild. Det är jag och Charlie under gårdagens långpromenad. Jag har på mig min stiliga päls. Charlie, som är lite snobbig, tog sitt röda skynke. Vi är bara vänner, Charlie och jag.

Äntligen en bra bild. Det är jag och Charlie under gårdagens långpromenad. Jag har på mig min stiliga päls. Charlie, som är lite snobbig, tog sitt röda skynke. Vi är bara vänner, Charlie och jag.

Jag fyller år, påpekade jag för min resurshusse. ”Nej men, då ska du få en bulle”, sade han verkligen inte. Istället sade han ”Har du inte lärt dig att det inte är lönt tigga av mig”. Han är en hård och hjärtlös man, som älskar att klippa klor.

Jag fyller år, påpekade jag för min resurshusse. ”Nej men, då ska du få en bulle”, sade han verkligen inte. Istället sade han ”Har du inte lärt dig att det inte är lönt tigga av mig”. Han är en hård och hjärtlös man, som älskar att klippa klor.

(59)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar