Annons

Annons

GLAD PÅSK till alla beundrare

Idag är det påskafton och då vill jag bara önska alla mina beundrare en riktigt Glad påsk. Jag hoppas att det blir mycket fördisk till er. Helst köttbullar och korv, för det är bäst.

Utanför palatsets dörr har jag nu dubbla påskdekorationer. En köpedekoration med gula blommor i Aurignacgrön plastlåda, som står bakom mig, och en min Agnesplockad och min Agnesdekorerad påskbukett med fjädrar i en gammal mjölkkruka. Mitt emellan dessa dekorationer ser du det vackraste, en Vaira (=jag), som önskar dig en glad påsk.

Trots att det är påskafton är det synd om mig. Jag får nämligen ingen fördisk att prata om förrän i morgon. Då som först kommer min Agnes och min Sabrina. Idag ska ju min Agnes arbeta hos Imogene på The Wild Rose. Det är en pub i Toulouse och den är mest känd för att jag har varit där flera gånger. Min Agnes häller upp öl och dukar av och häller upp öl tills fem på morgonen.

Glad påsk

Vaira

Annons

Se detta är något nytt för Aurignacborna. Blommande slånbärskvistar dekorerade med gula fjädrar. Jag tror invånarna här tror att vi har ryckt av stjärtfjädrarna på traktens kanariefåglar. Ingen annan har fjädrar här. Jag har startat en tradition!

Om gula blommor är påsk, så är detta en påskäng. Den kan man se om man går övre vägen vid djungelstigen. Jag tycker den är ganska fin, om än inte lika fin som jag.

(127)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar