Annons

Annons

Grannens gräs är kortare

Så här kan det ju verkligen inte se ut runt huset, som min Per bodde i. Gräset kan ju inte vara maghögt! Det behövs krafttag, vilket jag har talat om för min husse flera gånger. Igår blev det verkligen av. Kanske inte krafttag, men bättre än innan.

Så här kan det ju verkligen inte se ut runt huset, som min Per bodde i. Gräset kan ju inte vara maghögt! Det behövs krafttag, vilket jag har talat om för min husse flera gånger. Igår blev det verkligen av. Kanske inte krafttag, men bättre än innan.

Vi var vid min Pers hus igår. Gräset behövde verkligen klippas, vilket jag har påpekat för min husse flera gånger. Pers robotgräsklippare gick inte. Den hade nämligen ingen styrsignal, men vi hade den hemliga koden.

Annons

Vi var och hämtade Pers gräsklippare i Mantorp för lite sedan, så vi kunde få koden av de som servar min robot Stig. Åter i Mantorp visade det sig att det inte fanns någon styrsignal. Ett par dagar senare, det var igår, lastade vi in min gräsklippare i bilen.

Under min högljudda ledning lotsades gräsklipparen runt på min Pers bitvis frodiga gräsmatta. Fint blev det kanske inte, men bättre.

– Synd att inte robotgräsklipparen fungerar, sade min husse när han betraktade den toviga gräsmattan.

– Har du kollat kontakten, tänkte jag.

– Jag kanske ska kolla kontakten, sade husse som hade hört mina tankar.

När kontakten sattes i väggen, så blev det minsann styrsignal till min Pers robotgräsklippare. Husse knappade in Pers hemliga kod, som han nu kan, och se: gräsklipparen startade och började kila omkring runt min Pers hus.

Om ett par dagar är nog gräsmattan fin igen, även om det behövs vatten.

Hej så länge

Vaira

Jag provsprang den nyklippta gräsmattan på baksidan av min Pers hus, när min husse hade klippt färdigt. Inte bra men bättre. Det behövs ett syskon till min robotklippare Stig.

Jag provsprang den nyklippta gräsmattan på baksidan av min Pers hus, när min husse hade klippt färdigt. Inte bra men bättre. Det behövs ett syskon till min robotklippare Stig.

Efter att ha satt i kontakten till min Pers Stig, så började han kila runt och klippa gräset. Kanske är det fint nästa gång vi kommer dit?

Efter att ha satt i kontakten till min Pers Stig, så började han kila runt och klippa gräset. Kanske är det fint nästa gång vi kommer dit?

(32)

Kommentera

 


Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar