Annons

Annons

Grattis Sverige till VM-guldet

Efter gårdagens fotbollsmatch i Ryssland, demokratins och de mänskliga rättigheternas moder i världen, så är nu saken klar. Jag har tjuvläst lite i svenska tidningar och de kan ju inte ha fel. Hem från Ryssland kommer det svenska fotbollslandslaget så småningom hem med segerbucklan, trots att de främsta spelarna saknades.

Bara denna grymma blick skulle få motståndarna att både tappa fattningen och balansen. Varför inte jag och Zlatan är med, är kanske något som kapten Janne får ångra bittert. Vi får se, framtiden kan man bara sia om.

Jag kan ju inte titta på tv när Sverige spelar. Franska tv tycker de matcherna är ointressanta, vilket beror på att inga fransmän är med i det svenska segerlaget. Å andra sidan tycker min husse också att matcherna är onödig tidsspillan, så det är ingen skillnad.

Annons

Efter gårdagens fullständiga massaker av koreanerna, ett av VM:s främsta lag, så måste det stå klart för var och en;  De raska vikingarna i det svenska laget kommer att åka hem med var sin guldmedalj i bagaget.

Först nu ska svenskarna bara dra ner byxorna och spöa tyskarna och mexikanerna så det riktigt svider i rumpan på dem. Då kommer vi inte prata om ensiffriga vinster. Räkna med att Sverige vinner med minst 10-0 de matcherna.

Sedan återstår bara några finaler att ta hem och så är segern vår.

Om nu, mot all förmodan, det inte skulle bli så att Sverige vinner VM, så vet jag vad det beror på. Anledningen är att den då kasse förbundskaptenen inte tog med de bästa spelarna: Zlatan och Vaira. Hade vi varit med, så hade det varit onödigt att ens spela matcherna.

Skulle det gå riktigt åt skogen för Sverige i finalen den 15 juli, så har jag ju Frankrike att hålla på numera.

Hej så länge

Vaira

Nej, detta är inte från Rue Saint-Michel i Aurignac. Bilden är från Storgatan i Tranås och togs när Sverige nästan blev Europamästare i fotboll för ett par år sedan. I år när det svenska laget ska bli världsmästare, så finns det bara franska tröjor och halsdukar att köpa. Konstigt.

(43)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar