Annons

Annons

Här hopar sig orosmolnen

Nu har jag att stå i. Jag väntar statsbesök av det finare slaget nämligen. Du kan inte ana vad mycket jag måste ordna, dona och fixa innan dess. Dessutom måste jag försöka förmå min husse att städa lite här och där.

Så här ser det ut. Kanske inte just nu, men igår bjöds jag på denna ovädershimmel innan regnet kom. Men det är så här det känns. För mycket att göra och för lite tid. Jag får nämligen extremt fint statbesök, förstår du.

Snart kommer min Agnes. Då ska vi åka ända till Matres-Tolosane. Vi ska hämta en efterskickad grej där och sedan ska vi handla. Jag hoppas på smaskens från hundhyllan.

Raskt hem för att städa, laga mat, dammsuga, se på när min husse och min Agnes äter, fördiska, städa lite till, ut och gå och kontrollera vattendjupet i floden, hem och städa igen. Nu har säkert klockan blivit halv fem och det är dags för kvällspromenad och middag.

Annons

I morgon blir det spännande. Det är nämligen finaste statsbesöket ever som kommer till mitt presidentpalats. Aurignacborna kommer att slås av häpnad när de ser mig och mina gäster på stan! Det kan du vara alldeles säker på. Mina besökare är minsann inte kleti och preti. Det rör sig alltså inte om personer utan börd, bildning eller samhällsställning. Tvärtom skulle jag vilja säga. Det kommer att bli så roligt. Men först måste det bli fint här!

Hej så länge

Vaira

(43)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar