Annons

Annons

Här ska min Per begravas

Detta är platsen där min Per ska begravas. Nu finns bara hans blommor där. Naturligtvis finns även hans farfar och farmor och farfars far och mor och så vidare.

Detta är platsen där min Per ska begravas. Nu finns bara hans blommor där. Naturligtvis finns även hans farfar och farmor och farfars far och mor och så vidare där. Hans farfar och farmor betydde mycket för min Per  och min David när de var mindre.

Det var en svår dag igår. Det var Pers begravning. Den fick jag inte vara med på, trots att min Per var min bästa vän.

När begravningen var slut, så kom alla hem till mig. Vi skulle åka till Heda kyrka och lägga alla Pers blommor på den plats där han ska begravas så småningom. Det kommer dock inte att ske än på ett tag, men blommorna hör hemma där, tyckte vi alla. Jag tycker det blev riktigt fint och det är min Per värd.

Vaira

Annons
Ingen rolig dag, men det var trösterikt att se hur uppskattad Per var. Det är blommor från stora delar av världen, som nu pryder hans framtida gravplats. Bakom graven står min Evan, min Stephanie, min Emily, jag Vaira och Pers syskon min David och min Agnes.

Ingen rolig dag, men det var trösterikt att se hur uppskattad Per var. Det är blommor från stora delar av världen, som nu pryder hans framtida gravplats. Bakom graven står min Evan, min Stephanie, min Emily, jag Vaira och Pers syskon min David och min Agnes.

LÄS OCKSÅ

(125)

1 kommentar

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar