Annons

Annons

Höjdpunkten i presshistorien

Kan det bli bättre än så här? Jag begrundar och beundrar den utmärkta artikeln om mig i måndagens Tranås Tidning.

Kan det bli bättre än så här? Jag begrundar och beundrar den utmärkta artikeln om mig i måndagens Tranås Tidning.

Aldrig tidigare har väl Tranås Tidning varit så läsvärd som i måndags. Jag har berättat det förut, men jag tänkte att du skulle få se hur reportaget om mig Vaira tog sig ut i tidningen. Kan det bli bättre än så här?

Annons

Det har ju inte varit någon hemlighet precis att jag skulle hamna i tidningen. En helsida minsann. Jag hade förstås tyckt att det hade varit mer passande med ett uppslag, men en helsida är ju ett litet steg på vägen mot fulländning.

Rebecka har skrivit bra och spännande om mig, även om min husse kanske framhävs lite mycket. Men så är det att vara tjej. Vi är vana att stå tillbaka.

Det enda jag kanske kan klaga på är att jag fick för lite utrymme på ettan (=förstasidan). Jag tycker nog att jag hade varit värd hela den också.

Men som sagt ett steg på vägen är det. Jag tror att måndagens nummer av TrT, trots bristerna jag påpekade ovan, är det bästa som har publicerats i svensk dagspress någonsin. Stora journalistpriset vinkar runt hörnet Rebecka!

Hej så länge

Vaira

Så här ser helsidan ut. Kanske är min husse lite onödigt dominerande på den stora bilden, men det är typiskt män. Alltid ska de tränga sig före det som är intressant (=jag Vaira).

Så här ser helsidan ut. Kanske är min husse lite onödigt dominerande på den stora bilden, men det är typiskt män. Alltid ska de tränga sig före det som är intressant (=jag Vaira).

Ettapuffen är lite väl ynklig. En helsida hade varit lite mer relevant, med tanke på reportagets betydelse.

Ettapuffen är lite väl ynklig. En helsida hade varit lite mer relevant, med tanke på reportagets betydelse.

(115)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar