Annons

Annons

Hon som kan tala med hundar Idag hurrar vi för min Agnes

HURRA FÖR MIN AGNES IDAG! Precis idag för 28 år sedan föddes min Agnes i Eksjö. Fast hon bodde egentligen i Hätte i Tranås. Sedan flyttade hon till Toulouse, till Uppsala och till Toulouse. Det är bra att hon bor i Toulouse, för då kan hon hälsa på mig ofta.

Ett bevis så gott som något. Min Agnes och jag kommunicerar alldeles utmärkt. Ingen av oss bryr oss ett dugg om hästarna i bakgrunden. Idag fyller min Agnes år, så jag önskar henne ett stort grattis!

Att ha ett exemplar av min Agnes är väldigt bra. Då får man hjälp med att sätta ihop IKEA-möbler, ringa till IKEA när de inte kan leverera ett kök, måla trappräcken och palatsparksväggar, röja i källare, hälla ut flytspackel och sätta dit lister. Listan kunde göras mycket längre.

Annons

Fast det viktigaste min Agnes gör är:

  1. Ge mig fördiskar
  2. Gå ut och gå på nya spännande  stigar med mig
  3. Plocka vackra blommor tillsammans med mig

En annan bra sak med min Agnes är att jag har fått en ny vän genom min Agnes, nämligen min Sabrina.

Kan du tänka dig, att snart kommer både min Agnes och min Sabrina till mig. Då ska vi fira!

MIN AGNES GRATULERAS PÅ FÖDELSEDAGEN

Din älsklingshund och favorit

Vaira

Blommor och min Agnes går väldigt bra ihop. I Aurignac finns det många blommor att lukta på. Hela den medeltida delen av Aurignac fullkomligt stinker av blommor. Det tycker min Agnes om. Idag fyller min Agnes år, så jag önskar henne ett stort grattis!

Nu ska vi ut på en promenad jag, som visar vägen, min Agnes och min Sabrina. Det är så trevligt när de kommer hit. De har ett eget rum i mitt palats, ska du veta. Idag fyller min Agnes år, så jag önskar henne ett stort grattis!

Vem är bättre på blomplockning än min Agnes och jag? Ingen, skulle jag med kraft vilja påstå. Idag fyller min Agnes år, så jag önskar henne ett stort grattis!

När jag törstar leder min Agnes mig till klara vattenkällor där jag finner ro och kan dricka mig otörstig. Idag fyller min Agnes år, så jag önskar henne ett stort grattis!

En del dagar är det bara så varmt, som igår bara för att ta ett exempel. Detta hindrade dock inte min Agnes att följa med mig, när jag skulle ut och vädra min husse på djungelstigen. Jag höll mig mest till min Agnes. Idag fyller min Agnes år, så jag vill verkligen gratulera henne å det allra varmaste.

(90)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar