Annons

Annons

Hot stänger ner min blogg

Jag påpekade för min husse att det var hög tid att blogga lite. Tror du han blev glad? Nej inte alls. Istället kom han med ett hot, som tvingade mig att lägga ner bloggen. Bara för idag, men i alla fall.

Denna eländiga maskin ska jag få lyssna på, när min husse ska suga upp sitt håravfall från golv och soffor. Nu får både du och jag lida för att han fäller. Jag kan inte blogga och du har ingen fantastisk blogg att läsa. Det är för övrigt min blivande mat som finns i säcken. Den är god.

Så här sade min husse till mig:

– Du vet att din Agnes och din Sabrina ska komma idag. Eller hur?

Jo det visste jag ju, så jag nickade bifall.

– Vad tror du händer om de stiger in genom palatsdörren och finner ett ludet palats?, fortsatte han.

Annons

Eftersom jag inte visste det, så lät jag min husse fortsätta.

– Jo din Agnes och din Sabrina går till sin bil och far genast tillbaka till Toulouse och katterna. Därför måste jag dammsuga och plocka undan och damma och ha mig, istället för att hjälpa dig att blogga. Fattar du det? Jag har bråttom nu!

Inför detta hot kan jag ej annat än att lägga ner bloggen idag. Imorgon är jag nog tillbaka.

Hej så länge

Vaira

(47)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar