Annons

Annons

Hurra för min bästa Sabrina

Just idag fyller min Sabrina år. Just idag arbetar min Sabrina, så jag får ingen tårta att fördiska, men det får väl ske senare. I vilket fall som helst: ETT STORT HURRA FÖR MIN BÄSTA SABRINA. UN GRAND HURRA POUR MA MEILLEURE SABRINA.

Min Sabrina och jag har haft många roliga stunder i mitt palats. Det är så roligt när hon kommer. Det är min Agnes som sitter i soffan också. Det gör inte stunden sämre.

Tyvärr är inte min Sabrina här idag. Annars har minsann min Steph slagit paket som min Sabrina ska få. Vad hon ska få av mig, har jag inte bestämt än. Tårta lär det väl bli, kan jag tro. Av tårta blir det goda fördiskar.

Annons

Hjärtliga gratulationer till min Sabrina, som blir ännu mera min på lördag. Då ska min Agnes och min Sabrina gifta sig. Jag hoppas jag får vara med på bröllopet. Det är så roligt med bröllop, tror jag. Fördisk efter 90 personer. Det du!

I morgon ska vi fira 4 juli. Jag har ju amerikanare här i palatset. Med lite tur kan det bli tårta då också, eller något annat gott.

Men idag är det bara

HURRA FÖR MIN SABRINA!!!

Hej så länge

Vaira

Jag visar min Sabrina och min Agnes omgivningarna. Detta var under min löpperiod, som vi åkte ut i trakten. Det gjorde vi för min husse ville undvika närgångna uppvaktare. Det var roligt med alla dessa promenader, särskilt om min Sabrina var med.

Detta är Sabrina som fyller år idag. Hon har hjälpt mig med att köpa palatset, göra ombyggnadsritningar på palatset, varit byggansvarig på palatset och dessutom arbetat i palatset. Hon är en riktig praktflicka tycker min husse och jag.

(82)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar