Annons

Annons

Hurra för min fina Agnes idag

Så här glad kanske min Agnes ser ut idag. Fast jag tror hon hade varit ännu gladare om jag hade uppvaktat henne med kaffe och tårta på sängen.

Så här glad kanske min Agnes ser ut idag. Fast jag tror hon hade varit ännu gladare om jag hade uppvaktat henne med kaffe och tårta på sängen.

Läser du noga på almanackan, så står det Agnes idag. Det är precis vad min Agnes heter, så därför är det lämpligt att hurra för henne.

En namnsdag brukar innebära tårta till namnsdagsbarnet min Agnes. En tårta till min Agnes brukar innebära fördisk till en västgötaspets, som heter Vaira.

Annons

Dessvärre är min Agnes i Toulouse fullt upptagen med att skriva en uppsats om djur i diken. Den ska snart vara inlämnad och sedan är hon djurist. Då tror jag att hon har lärt sig att djur, speciellt västgötaspetsar som heter Vaira, bör få tårtor varje dag. Eller ben.

I vilket fall som helst så hurrar jag för min Agnes idag. HURRA!

Hej så länge

Vaira

När min Agnes var hemma, så kunde jag hjälpa henne med uppsatsen om djur i diken. Fast lite svårt var det, för hon skriver den på franska. Märkvärdigt ska det vara, minsann. Jag bloggar på svenska, eftersom det är ett språk som alla begriper.

När min Agnes var hemma, så kunde jag hjälpa henne med uppsatsen om djur i diken. Fast lite svårt var det, för hon skriver den på franska. Märkvärdigt ska det vara, minsann. Jag bloggar på svenska, eftersom det är ett språk som alla begriper.

(65)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar