Annons

Annons

I lördags mättes det hus i Noé

Ja, jag fick vara ensam hemma hela lördagen. Från tidig morgon, till sen kväll. Min Agnes och min Sabrina och min husse var och tittade på hus. Det är så att mina flickor vill bo närmare mig, förstår du. Det var därför jag fick svälta i ensamhet.

Om du kommer till Noé och ska till posten, då är det väldigt troligt att du ser det som kanske ska bli min Agnes och min Sabrinas nya hus. Det är det med de bruna fönsterluckorna.

Första huset de tittade på sorterade de bort direkt. Det andra huset var mer spännande. Det hade en så intressant spindel på vinden. Dessutom hade det en trädgård, som man kunde göra trädgård av till katterna. På så sätt slipper man ha dem inomhus.

Annons

Som vanligt måste saker och ting renoveras. Kök flyttas och väggar rivas och massa annat. Naturligtvis mätte min Sabrina med hjälp av min Agnes upp hela huset. När vi kom hem så gjorde hon ritningar och sedan ombyggnadsritningar. Min Agnes ritade ett kök.

Nu får vi se om det bara är en dröm, eller om de flyttar nära mig, så jag kan åka dit på 25 minuter eller så. Då får jag nog åka dit varje dag för att arbeta med deras hus. Så kan det bli här i södra Frankrike.

Dagens namnsdag gör vi vårt bästa föra att undantränga.

Hej så länge

Vaira

Min Agnes lasermäter och min Sabrina för in måtten på planskissen. Sedan blir det till riktiga ritningar i datorn när man kommer hem. Praktiskt. Det var så Sabrina gjorde med mitt palats också.

Här ute kan katterna larva sig, när jag umgås med mina flickor i huset. Det kommer bli så bra så!

Öppna spisen i det eventuellt blivande matrummet går inte av för hackor. Inte ens jag har en sådan fin spis med målning i mitt palats.

Om utifall att mina flickor köper huset, så kommer köket bara att vara kök tills köket på undervåningen är klart. Sedan ska köket bli ett sovrum, har jag hört.

Det här stora spindelnätet med tillhörande rejäla spindel uppe på vinden, gjorde ett väldigt positivt intryck på min Agnes. Det är nog därför hon vill ha huset.

Det viktigaste är att göra ombyggnadsritningarna. Det är då mina expertkunskaper kommer in. Flickorna brast ut i skratt över hur klantiga de hade varit, som inte hade tänkt på det förslag som jag just hade framlagt.

(78)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar