Annons

Annons

Ibland bara glömmer man

Idag var en sådan dag då både min husse och framför allt jag glömde att göra ett inlägg i min eminenta blogg. Jag kanske inte glömde, utan det var väl så att jag hade mycket att göra (=sova efter frukosten). Nu kommer det dock något. Detta är alltså istället för.

Detta är kanske det vackraste som kan fotograferas i motljus. I vilket ljus som helst, skulle jag vilja hävda. Du ser väl att det är jag?

Bilder samlar sig i en hög i datorn. Dagens inläggs tema blev tjusiga saker i motljus, som jag har samlat sedan ett tag när vädret så har tillåtit. Bara bilder, nästan ingen text. Av den ultimata tjusigheten i Aurignac, fanns ingen riktigt bra bild i motljus. Att ta en ny idag, låter sig inte göras. Himlen är full av tjocka moln och motljus går inte att uppringa. Allt blir vad det blir idag.

Hej så länge

Vaira

Annons

Ogräs i motljus kan te sig så här. Två klot blir det; solen och maskrosbollen.

Har en växt glömt att raka sig, så blir den obönhörligt avslöjad i motljus. Eller hur?

Komat, eller klöver, ser ut så här i Aurignac. Bladen ser inte så klöverlika ut, så det kanske inte är klöver.

Gul blomma av okänd sort. Det finns ganska många sådana blommor här och just nu. De lyser upp så fint där de står.

Motljusbild för er som föredrar särskrivning. Detta är alltså en mot ljus bild. Nu vet du det. De andra av dagens bilder är vanliga motljusbilder.

(52)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar