Annons

Annons

Idag bestäms framtiden här

Ödmjuk som jag är, vilket syns på bilden, så hoppas jag att jag ska få väljarnas förtroende för ytterligare en period. Som du ser gör jag mig utmärkt på min regentsten.

Ödmjuk som jag är, vilket syns på bilden, så hoppas jag att jag ska få väljarnas förtroende för ytterligare en period. 

Nu är den stora dagen här. Dagen då invånarna här ska välja president. Som du kanske vet så finns det två kandidater: den kloka och vackra Duritzans Vaira Freiberga och slusken min husse.

Man kan aldrig veta hur valet kommer att sluta. Att min husse kommer att rösta på den katastrofala kandidaten (=min husse) tar jag för självklart. Han gör ju inte många knop mellan hjärnhalvorna.

Annons

Lika säkert är det att jag kommer att rösta på den bästa kandidaten någonsin (=Vaira), eftersom jag är så briljant på alla sätt.

Här hemma finns det tre stycken som har rösträtt: jag, min husse och min Agnes (eftersom hon har ett rum här). En förhandsröst har det kommit in från Frankrike. Kanske det kan vara min Agnes röst, eftersom hon befinner sig i just Frankrike. Vi får se.

Jag tänkte ge de röstberättade en liten objektiv vägledning i valet, så här på upploppet.

DU SKA RÖSTA PÅ VAIRA OM DU VILL HA

  • En klok president
  • En vacker president
  • En president som lovar dig fördisk varje dag
  • En president som tar ut dig på långa promenader
  • En president som vaktar och beskyddar dig från rövare, tjuvar och banditer

DU SKA RÖSTA PÅ MIN HUSSE OM DU VILL HA

  • En korkad president
  • En riktigt ful och slafsig president
  • En president som slickar tallriken själv
  • En president som inte orkar upp ur tv-soffan
  • En president som hellre sover än skyddar dig och dina tuggben

Jag hoppas att denna objektiva vägledning gjorde valet lätt för de som har rätt att rösta här (=jag Vaira, min husse och min Agnes).

I morgon kan jag säkert hälsa dig som den nya presidenten här hemma, om rösterna har fallit rätt. Annars blir det retroaktiv ändring av valsystemet.

Hej så länge

Vaira

Ärlighet och godhet i kombination av ett synnerligen vackert yttre och klokhet, gör mig till den givna presidenten här hemma. Inte är jag lismande heller. Nu ska det bli spännande och se hur valet går.

Ärlighet och godhet i kombination av ett synnerligen vackert yttre och klokhet, gör mig till den givna presidenten här hemma. Inte är jag lismande heller. Nu ska det bli spännande och se hur valet går.

Vaksamhet vid tomtgränsen gör att alla invånare i mitt hus kan känna sig trygga. Jag, Vaira Freiberga, är inte den som slappnar av en enda sekund, till skillnad från den andra kandidaten, min husse.

Vaksamhet vid tomtgränsen gör att alla invånare i mitt hus kan känna sig trygga. Jag, Vaira Freiberga, är inte den som slappnar av en enda sekund, till skillnad från den andra kandidaten, min husse.

Tror du verkligen att den här slusken skulle kunna vara president här? Han ser betydligt klokare ut än vad han är. Ja, jag vet att det verkar osannolikt, men han är inte bara ful, han är också otroligt korkad.

Tror du verkligen att den här slusken skulle kunna vara president här? Han ser betydligt klokare ut än vad han är. Ja, jag vet att det verkar osannolikt, men han är inte bara ful, han är också otroligt korkad.

LÄS OCKSÅ

(92)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar