Annons

Annons

Idag gratulerar vi min David

Tänk att idag är det precis jämt 43 år sedan min David föddes. Det är också den dagen min husse nesligen blev frånåkt av ambulansen, där Davids mamma åkte. David föddes dock inte i ambulansen, men han var född när min husse äntligen kom till Eksjö. Så kan det bli på Småländska höglandet i slutet av november om man har sommardäcken på.

Om det kommer en liten fluga och kryper på pannan på dig idag David, så är det den jag skickade för att gratulera dig på din stora dag.

Nu var det inte det vi skulle prata om. Nej, idag ska vi prata om att min David fyller jämna 43 år. Alla som är födda 1974 fyller 43 år i år, så där är inte min David ensam. Men det är bara min David som är min David! Det är därför jag gratulerar honom så fint.

Annons

Tyvärr kan jag inte gratulera David personligen, för min David bor i Bothell. Det ligger strax utanför en stad som heter Seattle. För att åka dit ska man först åka över Altanen, sedan över hela USA. När det sedan dyker upp en skylt som det står Bothell på, så svänger man in där, så är man framme.

I samma hus bor min Stephanie, min Evan och min Emily. (Det lär finnas något i kattväg också.) I vilket fall som helst skulle det vara kul att hälsa på alla idag när det är födelsedag och mycket fördisk. Tårta är gott.

Grattis på din stora dag David från oss i Frankrike

Min husse, Min Agnes, Min Sabrina

och framför allt

Din Vaira

Om du kom hit, så kunde du få en lika fin nalle, som den du går och släpar på på den här bilden. Tänk att du bara var fyra år gammal på den tiden.

En bil lika fin som den här kanske vore något? I vilket fall som helst, så uppskattade du att åka i den bilen när min husse hade den. Det var bara en dag, men du tyckte att det var roligt. Bilden togs när du var 15 år och strax innan vägverket tvingade bort oss från Lillaryd (Trafikplats Tranås norra, heter det idag).

Detta är det finaste du kan få: en bild av mig på stranden där jag bodde innan jag flyttade hit. Du har ju också bott där, så jag tycker du skriver ut bilden, ramar in den och hänger den på väggen.

(46)

1 kommentar

 


Annons

Annons

Laddar