Annons

Annons

Idag handlar det om sex

Vacker, ståtlig, mycket pondus, tjusig, klok. Det är mycket som sägs om mig och allt är sant. Och tänk att just idag så fyller jag jämt 6 är!

Vacker, ståtlig, mycket pondus, tjusig, klok. Det är mycket som sägs om mig och allt är sant. Och tänk att just idag så fyller jag jämt 6 är! Jag ska erkänna att denna bild togs ett par dagar före min födelsedag, så idag är jag nog ännu vackrare.

Jag fyller år idag! Jag är jämnt 6 år och det ska firas. För att undvika alltför mycket ståhej, så firar jag på okänd och hemlig ort (=hos min resursfamilj)

Nog för att jag har känt mig vuxen och mogen ett längre tag, men att vara 6 år är precis lagom. Jag är inte hoppig och skuttig som Charlie och jag är inte övermogen som min husse. Jag är precis lagom. Visst är det konstigt, men jag har alltid varit precis lagom.

Annons

Att jag firar min födelsedag tillsammans med Charlie, har inte något med någonting att göra. Jag har ju sagt flera gånger, att Charlie och jag bara är vänner.

Men varför är jag inte hemma hos min husse, är en fråga som kan vara berättigad just idag? Jo, du förstår att han har rymt. Valnederlaget tog honom så hårt. Dessutom blev han varken statsminister eller utrikesminister. Han har åkt till Toulouse, för att trösta sig hos min Agnes och min Sabrina.

Fast jag firar förstås rejält i dag på den hemliga platsen jag befinner mig (=hos resursfamiljen). På det här sättet blir det ju ett kalas till, när min husse kommer hem om ett par dagar.

Hej så länge från 6-åringen

Vaira

PS På grund av min assistents rymning till fjärran land, så blir det kanske inte en blogg varje dag. DS

Vackrare än så här kan nog inte någon bli. Du ska inte tro att jag är mallig och ser ner på er andra bara för att jag är vackrare och klokare. Nej, ödmjuk är just vad jag är.

Vackrare än så här kan nog inte någon bli. Du ska inte tro att jag är mallig och ser ner på er andra bara för att jag är vackrare och klokare. Nej, ödmjuk är just vad jag är.

Lite födelsedagspresenter i förskott. Ett tuggben från min husse och en påse med promenadgodis från min Agnes och min Sabrina. De sistnämnda kan jag dela med Charlie, även om vi bara är vänner.

Lite födelsedagspresenter i förskott. Ett tuggben (snålt) från min husse och en påse med promenadgodis från min Agnes och min Sabrina. De sistnämnda kan jag dela med Charlie, även om vi bara är vänner.

(128)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar