Annons

Annons

Idag kommer mitt kök – igen

Så var det då dags igen. Jag ska få mitt kök idag. Inte monterat, för det ska jag få den 28 augusti. Nej visst nej, det var i början av augusti. Fel igen 11 till 14 september var det nog. Nu blandar jag ihop allt. Men först måste jag ju få mitt kök hem till mitt palats.

Redan god tid före åtta, har jag fattat posto utanför mitt palats. Det har inte ens blivit riktigt ljust. Kommer mitt betalda kök idag, så ska de inte kunna smita undan igen. Jag är ganska bra på att hålla fast, nämligen och tänderna är friska.

Jag vet att det finns vissa tankar hos transportföretaget, att de ska köra mitt betalda kök till mig idag. Det skulle de preliminärt ha gjort i slutet på juli, men det blev inget för IKEA sov just då.

Annons

Däremot skulle det komma den 16 augusti. Då ville inte chaufförerna köra, fast det berättade de inte för det väntande gänget i palatset i Aurignac.

Sedan var det den 22 augusti mellan 12 och 14. De kom, fast en timme sent. Med sig hade de bråkdelen av vad vi skulle ha haft.

Resten skulle de komma med den 2 september, tid helt okänd. De var här och lyckades smita iväg och vägrade att återvända när vi fick tag på dem 5 minuter senare.

Nu ska de komma idag. Hur dags de eventuellt har för avsikt att komma, har vi ingen aning om. Transportfirman är lika dålig på att kommunicera som IKEA. Det ska bli spännande att se hur det går. Men ska det bli femte gången gillt?

För närvarande gäller följande prognos angående IKEA:s leverans till mig:

56 procent är chansen att de faktiskt ska komma till mig

03 procent är chansen att de talar om hur dags de ska komma

02 procent är chansen att de kommer den tiden de sagt de ska komma, om de nu sagt någon tid som de ska komma.

0,12 procent är chansen att de har allt med sig

00 procent är chansen att transportföretaget svarar när vi ringer dem.

00 procent är chansen att IKEA:s telefonkö är kortare än en halvtimme

03 procent är chansen att IKEA:s telefonkö är mellan 31 min och 45 min

73 procent är chansen att IKEA:s telefonkö är över en timme.

00 procent är chansen att man kan få kokt potatis till köttbullarna på IKEA:s restaurant.

Hej så länge

Vaira

Det gäller att spana ordentligt. Det här hållet ska de inte kunna komma ifrån, om de inte har tagit vägen över posten. Fast de har kanske en GPS som talar om vad de har varit, så de måste stanna här ett tag för att bevisa att de varit här. Vill de då inte arbeta, vilket de inte vill, så kan det vara bra att parkera vid posten och sedan åka hem.

Från det här hållet ska de komma med mitt kök, om de kommer från Toulouse och har kört rätt väg. Fast det kan man ju inte veta, vare sig det ena eller det andra. Transportföretaget verkar ju inte vara den vassaste kniven i kökslådan.

(115)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar