Annons

Annons

Igår flyttades Pers alla datorer

Klart att det behövdes en västgötaspets vid flyttningen av alla Pers fina datorer. Jag både vägledde de som kom från Lysator och dessutom vaktade jag de värdefulla datorerna.

Klart att det behövdes en västgötaspets vid flyttningen av alla Pers fina datorer. Jag både vägledde de som kom från Lysator och dessutom vaktade jag de värdefulla datorerna.

Igår var min husse och jag i Pers hus i Mantorp. Anledningen var att dataföreningen vin Linköpings universitet, Lysator, skulle hämta alla Pers datorer.

Per var mycket aktiv i Lysator när han studerade. Han var så aktiv, så han studerade inte mer än nödvändigt, om ens det.

Annons

När min Per som 21-åring gjorde Sveriges första hemsida, så var det just Lysators hemsida. Eftersom Lysator är en förening på universitet, så har de inte mycket pengar att köpa datorer för. De får förlita sig på donationer.

Det var min David som kom på idén att donera Pers datorer, servrar och massa annat till Lysator. En bra idé tyckte både jag och min husse. Igår kom så Henrik och Peter och hämtade allt. Det var mycket. En hel bil full och lite till. Peter och Per hade känt varandra i många, många år.

Nu hoppas vi att Pers datorer ska komma till nytta och användning för framtidens programmerare, som tillbringar sin studietid på Lysator, istället för att gå till föreläsningssalarna.

Hej så länge

Vaira

Henrik och Peter bär ner den vattenkylda dator som Per hade byggt själv. Den sägs vara mycket bättre än någon dator som finns att köpa. Varken jag eller min husse vet om det är sant, men Peter påstod det.

Henrik och Peter bär ner den vattenkylda dator som Per hade byggt själv. Den sägs vara mycket bättre än någon dator som finns att köpa. Varken jag eller min husse vet om det är sant, men Peter påstod det.

I garaget hade Per sina servrar. Där fanns det massor med lagringsutrymme. Hoppas allt kommer väl till pass hos Lysator.

I garaget hade Per sina servrar. Där fanns det massor med lagringsutrymme. Hoppas allt kommer väl till pass hos Lysator.

Grejen som servrarna satt i, var det sista som togs ut från min Pers datorrum i garaget. Nu är det tomt och ska bara städas. Jag övervakar så allt går rätt till.

Grejen som servrarna satt i, var det sista som togs ut från min Pers datorrum i garaget. Nu är det tomt och ska bara städas. Jag övervakar så allt går rätt till.

Du ser det blev ganska mycket värdefulla saker och då är allt inte ute än. Var det något som min Per hade, så var det datorer. Nu är vi glada att hans grejer kommer till användning hos Lysator.

Du ser det blev ganska mycket värdefulla saker och då är allt inte ute än. Var det något som min Per hade, så var det datorer. Nu är vi glada att hans grejer kommer till användning hos Lysator.

LÄS OCKSÅ

(59)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar