Annons

Annons

Igår tog tiden alldeles slut

Ola och min husse pratade så mycket, så jag var tvungen att hoppa upp i Olas knä och pussa honom. Då blev han minsann tyst.

Ola och min husse pratade så mycket, så jag var tvungen att hoppa upp i Olas knä och pussa honom. Då blev han minsann tyst.

Du märkte säkert att det inte fanns någon blogg igår. Det berodde på att det var mycket. Det vill säga mycket att göra för mig och min husse.

Vad var det då som var så viktigt för mig? Jo det ska jag tala om för dig, så att du också vet.

  1. Min husse och jag åkte och handlade. Visserligen har jag mat redan hemma, men min husse äter inte hundmat av någon anledning, Han vill ha något enklare. Jag fick sitta inlåst i min bur i bilen.
  2. Min husse och jag fortsatte till banken. Nu kan äntligen min Pers räkningar betalas. Det har inte gått innan, så det har gett Kronofogden arbete och husse har suttit flera timmar i telefon. Det tog lite tid på banken för min husse. Han fattar lite långsamt, nämligen. Jag fick sitta inlåst i min bur i bilen.
  3. Jag och min husse åkte till en mäklare i Mjölby. Min Pers hus ska säljas och då kan en mäklare vara bra att ha. Jag fick sitta inlåst i min bur i bilen.
  4. Jag och min husse åkte till min Pers hus i Mantorp. När vi åkte som bäst i min nya bil, ringde Ola och sade att han ville hälsa på. Det fick han mycket gärna. När vi kom till min Pers hus, så fick jag gå ut ur min bur.
  5. Jag och min husse åkte hem och där stod Ola och välkomnade, fastän vi kom två minuter före utsatt tid. Han hade fikabröd med sig från Väderstad. Jag hoppade ut ur bilen och hälsade honom välkommen.
  6. Vi gick in i mitt hus och fikade. Jag fick inget fikabröd. Ola och min husse bara pratade, så jag hoppade upp i Olas knä för att få lite uppmärksamhet. Det är ju ändå jag som är viktigast.
  7. Det ringde på dörren och där stod Charlie. Han hade tagit med sig sin matte (=min resursmatte). Nu dracks det kaffe igen,
  8. Ola skulle åka hem och jag fick ta hand om Charlie när vi gick i skogen. Han har mycket kvar att lära, men det berättar jag om i morgon.

Du ser själv att det inte fanns mer tid. När Charlie åkte hem, så var det dags för middag och middagsvila.

Hej så länge

Vaira

Annons
Detta är min Pers hus. Jag och min husse var där igår. Snart ska det säljas, för det finns ingen Per mer. Vi tycker alla att det är väldigt sorgligt.

Detta är min Pers hus i Mantorp. Jag och min husse var där igår. Snart ska det säljas, för det finns ingen Per mer. Vi tycker alla att det är väldigt sorgligt.

Skulle du ha kunnat motstå dessa svultna ögon? Min husse och Ola klarade det när de fikade. Inte en enda bit fick jag. Orättvist tycker jag.

Skulle du ha kunnat motstå dessa svultna ögon? Min husse och Ola klarade det när de fikade. Inte en enda bit fick jag. Orättvist tycker jag.

Ola ska åka hem och min resursmatte och Charlie ska ta en skogspromenad med mig. Charlie behöver lära sig en del om skogen och jag är den bästa läraren. Fast han har mycket kvar att lära. Mer om det imorgon.

Ola ska åka hem och min resursmatte och Charlie ska ta en skogspromenad med mig. Charlie behöver lära sig en del om skogen och jag är den bästa läraren. Fast han har mycket kvar att lära. Mer om det imorgon.

Klart att Ola måste ha en avskedskram, innan han åker iväg från mig. Det var roligt att han kom och hälsade på. Nu är det vår tur att åka till honom. Jag vet var han bor. I Väderstad.

Klart att Ola måste ha en avskedskram, innan han åker iväg från mig. Det var roligt att han kom och hälsade på. Nu är det vår tur att åka till honom. Jag vet var han bor (i Väderstad).

(65)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar