Annons

Annons

Illavarslande hos resursfamiljen

Vad är detta? Grinden hos min resursfamilj är kraftigt förstärkt. Nu är det inte ens lönt att försöka att krypa under. Fast jag har aldrig försökt, så jag fattar inte det här riktigt.

Vad är detta? Grinden hos min resursfamilj är kraftigt förstärkt. Nu är det inte ens lönt att försöka att krypa under. Fast jag har aldrig försökt, så jag fattar inte det här riktigt.

Jag var hos min resursfamilj i måndags. Jag hade också tagit med mig min husse, eftersom det är bekvämare att åka bil. Meningen var att vi skulle fika, men jag upptäckte otäcka illavarslande saker hemma hos dem.

Annons

Visst fikade vi. Det vill säga min husse och resursfamiljen fikade. Stackars Vaira (=jag) blev som vanligt utan. Inget illavarslande med det, frånsett att jag fick gå hungrig från bordet.

Redan när jag kom till min resursfamilj upptäckte jag det första oroväckande tecknet. Grinden hade blivit kraftigt förstärkt. Nu kan inte ens en katt krypa under grinden. Skulle de skaffa en katt? Eller är det för att skydda sig mot grannarnas bajsande katter? Eller små krypande tjuvar och banditer? Svårt att säga.

Efter fikat gick jag in i köket för att se om det kunde bli någon fördisk. (Det blev det inte. Som vanligt hos min resursfamilj.) Där upptäckte jag att de hade skaffat en säng åt mig. Det kan ju tyckas vara bra, men varför hade de skaffat en som är alldeles för liten? Jag provade den. Mycket riktigt så fick jag inte plats. Å andra sidan var den lagom till en gigantisk katt. Eller kanske en jättekanin. Eller, fasansfulla tanke, ska det flytta in en pytteliten hund? Kan verkligen min resursfamilj vara otrogna mot mig?

Jag väntar med oro och spänning. Vad kommer att ske?

Hej så länge

Vaira

Om de nu skaffar en säng åt mig, så varför köpa en som är alldeles för liten? Dessutom nöjer jag mig med soffan i tv-rummet och min säng där uppe.

Om de nu skaffar en säng åt mig, så varför köpa en som är alldeles för liten? Dessutom nöjer jag mig med soffan i tv-rummet och min säng där uppe.

Varför tror de att jag vill leka med så här fula leksaker. Jag har vuxit ifrån leksaker sedan länge. Leksaker är alldeles för valpigt. Däremot har jag en hobby. Min hobby är att gömma tuggben.

Varför tror de att jag vill leka med så här fula leksaker. Jag har vuxit ifrån leksaker sedan länge. Leksaker är alldeles för valpigt. Däremot har jag en hobby. Min hobby är att gömma tuggben.

Bevis för att vi fikade. Det är min resursmatte som tagit den här bra bilden som speglar vårt själsliv på ett utmärkt sätt. På mig syns det att jag är pigg, skärpt, alert och vaksam, när jag tittar på en cyklist på gatan. Min husse ser ut som han är, så där slö och allmänt korkad. En mycket bra bild.

Bevis för att vi fikade. Det är min resursmatte som tagit den här bra bilden som speglar vårt själsliv på ett utmärkt sätt. På mig syns det att jag är pigg, skärpt, alert och vaksam, när jag tittar på en cyklist på gatan. Min husse ser ut som han är, så där slö och allmänt korkad. En mycket bra bild.

(56)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar