Annons

Annons

Jag är också värd en semester

Livet är bra orättvist. Min Agnes och min Sabrina semestrar. Under tiden de semestrar, så får jag slita med hela huset och dessutom ha det tunga ansvaret att ta hand om min husse.

Här, i min säng, skulle jag behöva vila ut ordentligt. Ser du hur trött jag ser ut? Men inte. Slit och släp hela dagarna och min Agnes har smitit iväg på semester till Spanien.

När köket äntligen var klart och 1273 flyttlådor skulle flyttas in dit, så passade min Agnes på att ta med sig min Sabrina och smita iväg på semester till Malaga. Malaga ligger i Spanien. Bergen i Spanien ser man här ifrån, men inte Malaga.

Annons

I Malaga gör man inget annat än uppehåller sig på stranden och latar sig.

I Aurignac får man ta emot tvättmaskin och torktumlare, tvätta tvättar som har sparats in, diska diskar i diskmaskinen och flytta in gafflar i de nya kökslådorna.

Mitt nya kök blev en besvikelse. Min husse lagade till ”felköp som inte gick att värma i mikron”. Det är alltså tråkig färdigmat. Fast lite fördisk blev det. Ugnen gjorde i alla fall knapriga kanter på en paj, för den har vattenånga.

Alla dessa saker måste jag se till att min husse gör. Han gör nämligen inget av sig själv. Det är verkligen ett betungande arbete, måste jag säga.

Om det är någon som skulle ha behövt semester, så är det jag.

Hej så länge

Vaira

Här finns minsann inga stränder att glo på. Det enda som finns är buskar, som till stora delar skymmer min och Frankrikes huvudstad Aurignac.

Den här bilden skickade min Agnes till mig. Att de sedan har 28 grader varmt, när vi har 13, gör det hela ännu mera orättvist. Egentligen ska min Agnes vara här och slita och släpa. Hon och min Sabrina ska inte sitta på stranden och få sand mellan tårna.

Det gäller att kämpa. Här kämpar jag med att tvätta och torktumla samtidigt som jag diskar i köket. Jag vet att torktumlaren ska stå på tvättmaskinen, men för att ordna det, behöver jag ha en stark sak, nämligen en Agnes.

(95)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar