Annons

Annons

Jag är trött och husse lever

Idag blir inget. Jag har inte tid, som du ser på bilden. Fast jag vill dock passa på att hävda, inte utan viss tydlighet, att min husse fortfarande lever. Jag får mat av honom varje dag. Det är pensionsmyndigheten som vill ha besked på detta. Eller också samlar de bara på julkort med myndighetsstämplar från olika länder.

Jag har bråttom nu, så innan jag börjar stressa, så tar jag mig en liten tupplur i min paradsäng, så att jag orkar stressa. Det är jag dessutom värd.

GOD JUL PÅ ER PÅ PENSIONSMYNDIGHETEN I ÖSTERSUND

Ni andra får vänta lite med god jul, nu ska jag åka till Toulouse.

Hej så länge

Vaira

Pensionsmyndigheten vill gärna ha ett intyg med fina stämplar på. Det är myndighetspersoner i Frankrike, som ska intyga att min husse lever, och drämma på en stämpel på papperet. Det går bra med en borgmästare eller en notarie. Jag undrar om de ramar in intygen och sätter upp dem på toan på sitt fina kontor i Östersund?

(62)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar