Annons

Annons

Jag bor visst i ett rivningshus

Kom och köp. Sista chansen närmar sig, kan jag meddela. Husse brukar göra en fastighetsaffär i veckan, så det börjar brännas nu. Vill inte du ha ett rivningshus?

Kom och köp. Sista chansen närmar sig, kan jag meddela. Husse brukar göra en fastighetsaffär i veckan, så det börjar brännas nu. Vill inte du ha ett rivningshus?

Jag vill bara tala om, att vill du ha ett rivningshus, så har du sista chansen nu. Det börjar närma sig en uppgörelse med mitt palats här hemma. Det är snart dags att skriva papper. Min husse brukar nämligen göra en husaffär i veckan.

Annons

Inte visste jag att jag har bott i ett rivningshus, även om jag har haft mina aningar. Det har ju varit synnerligen torftigt med maten. Dessutom är det kallt inne på vintern.

– Vi måste spara på elen, försvar sig min husse med att han håller så låg temperatur inne.

Nej, det här huset är inte mycket att spara på. Det tänker nog inte de nya ägarna göra heller. Exempelvis behöver man inte ha smårutor i fönstren längre. Det går att få stora glas. Stentrappor är bara löjligt, eftersom det finns nytt och modernt material att bygga trappor av.

Jag ser verkligen fram emot mitt nya palats i Aurignac. Där kommer det inte att finnas Stig som ska klippa gräset. Det finns inget gräs. Inga trän som bara lövar ner, så det behövs inte räfsas.

Fast frågan, som överskuggar allt annat, är om det finns några bra ställen att gömma tuggben på.

Hej så länge

Vaira

Stentrappor är kalla och eländiga. Det finns bättre material idag. Inte behöver man smårutor i fönster numera heller. Tillgången på stora fönster utan pinnar är god. Nej, det är bara att riva.

Stentrappor är kalla och eländiga. Det finns bättre material idag. Inte behöver man smårutor i fönster numera heller. Tillgången på stora fönster utan pinnar är god. Nej, det är bara att riva.

Maten är synnerligen ynklig, när man som jag bor i ett rivningshus. Det är inte underligt att jag är mager som en speta, när jag knappt får något att äta.

Maten är synnerligen ynklig, när man som jag bor i ett rivningshus. Det är inte underligt att jag är mager som en speta, när jag knappt får något att äta.

Du ser ju själv. Tänk vad löv och gamla blomblad det blir att räfsa upp i en sådan här vedervärdig trädgård. Och så fult huset är. Nej, det är bara att sätta grävskopan i alltihop.

Du ser ju själv. Tänk vad löv och gamla blomblad det blir att räfsa upp i en sådan här vedervärdig trädgård. Och så fult huset är. Nej, det är bara att sätta grävskopan i alltihop.

Så här ska en fin innergård se ut. Det är innergården i mitt nya paradis i Aurignac. Sällan har man sett så dekorativa avloppsrör i en svensk trädgård. Låter bara min husse skräpet ligga kvar, så hittar jag nog ett ställe att gömma ben.

Så här ska en fin innergård se ut. Det är innergården i mitt nya paradis i Aurignac. Sällan har man sett så dekorativa avloppsrör i en svensk trädgård. Låter bara min husse skräpet ligga kvar, så hittar jag nog ett ställe att gömma ben.

(64)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar