Annons

Annons

Jag flyttar till Aurignac i maj

Jag lurades bara. Det var ju första april igår. Jag ska visst flytta till Auricnac. Staden är väldigt fin och jag har ätit på restaurang flera gånger. Huset blir nog bra, men det är ju bara rivningar nu. Men det här var mitt sista besök i Aurignac. Nästa gång är det inte bara ett besök.

Lite förvillande är det när jag Auricnactränar på marknaden. Jag är ju ny här. Den ligger ungefär 50 meter från mitt hus. Där kan man köpa blommor och grönsaker, om man är lagd åt det hållet. Men det finns korv och kött och fisk och ägg och vin. Det sista är bara för hussar och mattor. Agnes köpte två röda pelargonior, som hon fick av mig, för att hon hade namnsdag igår.

När du läser det här, så är jag på resande tass. Vi ska hem och packa. Vi måste bli helpackade till mitten av maj. Jag har lite utsiktsfåtöljer, sängar och matskålar som måste med.

Idag var min Agnes, min Sabrina och Annija här. De beundrade mitt nya hus, gick på marknad och åt lunch på mitt hotell. Annija var den enda som tog entrecote och hon var också den enda som delade med sig av sitt överflöd till en svältande Vaira.

Annons

Huset är nog färdigplanerat, så nu är det bara lite rivning, uppbyggning, eldragning, vattendragning, murning, köksmontering och målning kvar. Sedan kan jag flytta in.

Om jag inte hör av mig i morgon och övermorgon, så betyder bara det att jag inte har så mycket internet att leka med. Så kan det bli ibland när man är på resande fot.

Hej så länge

Vaira

Se där kommer flickorna. Flickorna är Annija, min Agnes och min Sabrina lite längre bak. Sedan är förstås jag med och mitt palats i Aurignac.

Över mitt hus finns en vind. Vi bar upp lite grejer dit, som vi hade med oss. Ett par sängar, några madrasser och en stege. Dock inga matskålar till mig. Det är min Agnes och jag som visar Annija hur en vind ter sig i Aurignac. Den är större än på bilden, för den är ungefär 110 kvadratmeter. Den kan vi inreda när huset blir för trångt.

(66)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar