Annons

Annons

Jag gör en pudel på kaninen

Kaninen som blev en pudel. Så kan det gå. Charlie heter han och han är min nye vän. Han är både söt och snäll. Husse hade föredragit en grå eller brun pudel, för de är lättare att fotografera. Jag tycker svart är fint.

Kaninen som blev en pudel. Så kan det gå. Charlie heter han och han är min nye vän. Han är både söt och snäll. Husse hade föredragit en grå eller brun pudel, för de är lättare att fotografera. Jag tycker svart är fint. Ser du vad stor och snäll jag är?

Det blev ingen kanin hos min resursfamilj. Jag får allt göra en pudel när det gäller kaninfrågan. Det blev nämligen en Charlie istället. Charlie är en pudel. Idag fick Charlie träffa mig för första gången. Vilken tur han har.

Annons

Jag har sällan fel. Det hade jag väl inte den här gången heller. Att sedan min resursfamilj ändrade sig i sista stund och tog pudeln Charlie istället för en kanin, kunde ingen klok västgötaspets förutse. Jag förstår dem, för Charlie är jättesöt och väldigt snäll. Mycket sötare än en kanin.

Först när jag kom och hälsade på idag, så var Charlie väldigt blyg. Han gömde sig mellan sin husses fötter. Hans husse är min resurshusse, om du undrar. Jag var väldigt, väldig försiktig, så inte Charlie skulle bli rädd mig.

Så småningom kom dock Charlie loss och vi kunde leka. Jag lekte leken ”försök att springa lika fort som en västgötaspets”. Det kunde inte Charlie. Fast då ska du veta att jag hade lagt in min tokrusningsväxel. Charlie kom skuttande efter så fort han kunde. Vi sprang runt rabatten många gånger och ibland varvade jag honom.

Vi hade verkligen roligt. Jag tror att vi kommer att ha mycket kul tillsammans i framtiden. Jag har så mycket att lära honom.

Nu är jag lite trött, efter allt lekande. Småbarn är jobbiga, men roliga.

Hej så länge

Vaira

Först var Charlie lite blyg för mig, så han tog skydd vid sin husses skor. Fast han tyckte att jag var lite spännande.

Först var Charlie lite blyg för mig, så han tog skydd vid sin husses skor. Fast han tyckte att jag var lite spännande.

Bara före att visa Charlie hur duktig jag är, så visade jag lite konster på gräsmattan. Charlie följde mig noga. Jag tror han ville leka med mig, men han tordes inte. Än.

Bara före att visa Charlie hur duktig jag är, så visade jag lite konster på gräsmattan. Charlie följde mig noga. Jag tror han ville leka med mig, men han tordes inte. Än.

Jag och Charlie lekte tittut bland resursmattes blommor. En ganska rolig lek tyckte Charlie, men jag tyckte det var lite väl barnsligt.

Jag och Charlie lekte tittut bland resursmattes blommor. En ganska rolig lek tyckte Charlie, men jag tyckte den var lite väl barnsligt.

Nu springer Charlie runt resursmattes rabatt. Jag ligger startberedd, för att snart sätta högsta fart och …

Nu springer Charlie runt resursmattes rabatt. Jag ligger startberedd, för att snart sätta högsta fart och …

… där har jag både hunnit ifatt och sprungit om. Vi hade väldigt roligt runt rabatten. Inte visste jag att en rabatt är ett lekredskap.

… där har jag både hunnit ifatt och sprungit om. Vi hade väldigt roligt runt rabatten. Inte visste jag att en rabatt är ett lekredskap.

(79)

Kommentera

 


Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar