Annons

Annons

Jag har bara min Agnes kvar

Precis så här kan det se ut när jag är ute och går. Det är min Agnes och jag som tar en stärkande skogspromenad. Min husse var med också, men han håller i kameran.

Precis så här kan det se ut när jag är ute och går. Det är min Agnes och jag som tar en stärkande skogspromenad. Min husse var med också, men han håller i kameran. Fördelen med det är att han inte syns på bilden.

Alla har åkt, utom resten som är kvar. Resten består av min Agnes, min husse och så jag Vaira förstås. Igår tog nämligen min Seattlefamilj flygplanet från Linköping till just Seattle.

Jag visste nog att det var något på tok. Resväskor packades och pass kontrollerades i förgår kväll. Tidigt, mycket tidigt gick alla upp. Min husse och jag var uppe kvart över två. Sen fyllde det på undan för undan. Vid kvart över tre var alla uppe och klädda.

Annons

Min husse och jag tog en kort morgonpromenad i mörkret. Redan före fyra skulle vi åka.

Men vad var det som hände nu? Jag, Vaira, fick inte följa med.

– Du får stanna hemma och vakta huset, Vaira, sade min husse till mig.

Alla tog farväl av mig och jag tog farväl av alla. Naturligtvis var jag orolig över hur de skulle klara sig på Linköping City Airport. Den är vansinnigt stor.

Efter tre, fyra eller åtta timmar kom min husse och min Agnes hem. Då hade klockan redan blivit sex.

Igår kväll fick vi reda på att hela Seattle-familjen hade kommit hem till sitt hus. De behövde nog sova en stund, skulle jag tro.

Hej så länge

Vaira

Hela min familj, utom min husse. Du ser min Evan, min Emily, min David (som är min husses son), min Stephanie och så min Agnes (som är min husses dotter). Det är precis innan de går på flygplanet som ska ta dem till Amsterdam, där det ska ta Seattleplanet. De är hemma nu, så resan gick bra.

Hela min familj, utom min husse. Du ser min Evan, min Emily, min David (som är min husses son), min Stephanie och så min Agnes (som är min husses dotter). Det är precis innan de går på flygplanet som ska ta dem till Amsterdam, där det ska ta Seattleplanet. De är hemma nu, så resan gick bra.

(72)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar