Annons

Annons

Jag har kök och varmvatten

Så har det då hänt. Jag har skaffat både kök och varmt vatten. Varmt vatten i diskhon och varmt vatten i duschen. Ett kök med både spis, diskho och kylskåp har jag också. Allt är alltså precis som det ska vara.

Jo du, här finns det minsann resurser! Både kök, diskho, dusch och varmt vatten. Matbordet är på plats och sängen också. Det finns inget att klaga på.

Nu kanske du tror att IKEA dök upp under helgen, bara så där. Nej, verkligen inte. Jag har skaffat ett mobilt kök och duschrum. Det senare begriper jag dock inte vad det ska vara bra för.

Det är inte mitt palats som har blivit fullutrustat. Jag har köpt en husbil. Den är bra att ha om jag till exempel ska åka och hälsa på Charlie på Sveagatan i Tranås. Eller kanske jag vill ta en tur till Spanien, eller åka till havet och bada. Det kan också vara roligt att ta en närmare titt på mina berg som jag har upptäckt. Då menar jag de bergen jag döpte till Pyrenéerna.

Annons

I min presidenthusbil finns det både kök och kylskåp. Ännu har den inte utrustas med vattenskål eller matskål, men det är bara en tidsfråga. Jag har satt min husse på det jobbet. Hundmat måste där finnas också. Och tuggben.

Min Agnes och min Sabrina har redan bokat in husbilen till sin semester. Det är de värda, så mycket som de har slitet här i mitt palats.

Jag lovar att rapportera, när jag gör en första Eriksgata, eller Vairagata, här i krokarna.

Hej så länge

Vaira

Även om min husse, min Agnes och min Sabrina ska sitta vid matbordet, så finns det plats för mig. Jag har redan valt ut min plats. Det följde också med en tomteluva, vilket verkar lovande. Antagligen kommer jag få en julklapp varje dag i husbilen.

Inga smulor på golvet vid köket. Fast det är väl en sak som kommer att ändras, om min husse ska laga mat. Jag vet hur det var vid mitt förra presidentpalats i Tranås, som hade ett kök.

Sängen verkar vara helt ok, så länge ingen annan tänker ligga i den. Särskilt inte då min husse. Han breder ut sig så hemskt, nämligen.

Det finns en spegel också. Det har jag inte i mitt palats i Aurignac. Husse anser att det inte är så bråttom med speglarna. Det förstår jag. Det skulle jag också tycka, om jag såg ut som han.

Bra dörr att spana från är det också på husbilen. Jag får minst dubbla höjden, vilket kan komma väl till pass för en västgötaspets.

(121)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar