Annons

Annons

Jag hinner inte göra något

Jag ska göra mycket idag, så jag hinner inte göra något. Det enda jag hinner är att slänga med några högintressanta bilder, som är gamla.

Jag går ut hårt. Jag i helfigur, sedd från ovan. Lägg märke till min vakna blick, när jag spanar efter – ja, vadå? Det kan man inte komma ihåg, men det kanske var en katt eller några höns som var ute på vift.

Idag bjuder jag på en kurs i grundläggande bildanalys. Vad är det då som gör en bild högintressant? Ta bara och titta på bilderna. En och en och alla samtidigt. Vad är det de har gemensamt? Just precis. Det har alla ett högintressant motiv. Det är ju jag Vaira som är det som gör en bild spännande.

Annons

Titta och njut. Vi hörs på måndag.

Hej så länge

Vaira

En stämningsfull bild när jag går omkring i parken och letar efter en lämplig plats. Eftersom det går ganska många andra hundar där, så finns det många lämpliga platser, så det är ingen lätt uppgift jag har. Det är inte lätt att se mig bland alla löv.

Ibland får man hälsa på hundar man möter. En del hundar kan vara stora och svarta, som du ser på denna bild. Lägg också märke till att det är jag som är vackrast.

Är jag trött, eller är jag bara lite blasé? Hur skulle jag kunna komma ihåg det flera veckor efter bilden togs? En bra bild är det i alla fall, eftersom den föreställer mig.

En vacker hund (jag) på promenad inne i mitt palats. Jag kommer från mitt tv-rum och är på väg ut i min nedre paradkorridor. Under sådana promenader gäller det att hålla tungan rätt i mun, så man inte går vilse.

Jag tittar på utsikten där jag bodde förut. Idag är allt bortskyfflat och det ligger ett hus nere vid stranden som skymmer utsikten. Stranden är också borta och ersatt med ett trädäck.

Jag på promenad i min trädgård vid mitt hus. Idag finns inte trädgården kvar. Inte ett träd inte en buske. Allt är bortskyfflat tillsammans med huset. Mullvadarna är nog borta också. Så kan det gå.

Visst har du njutit nu, när du har fått se så många bilder på mig. Den är bilden är från plommonvägen i Aurignac. Rakt fram bor bagaren i det vita huset till vänster där framme vid min gata.

(58)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar