Annons

Annons

Jag ska bita dumma Celsius

Helt emot mina principer, så tänker jag bita Celsius om våra vägar korsas. Igår hindrade han mig från att åka till Spanien. Idag förstör han dagen för mig, så jag inte kommer till Albi. Istället får jag vakta mitt palats. Ensam och hungrig.

Så många Celsiusar verkar det ju inte finnas i Spanien. Snö och massor med temperaturer trivs nämligen inte tillsammans. Bilden blev ganska bra, bara för att jag finns nere i hörnet.

Det var mycket sorgligt igår, när alla försvann i min presidentlimousine. Kvar ensam i palatset var bara stackars Vaira (det är jag som är Vaira).

– Du får stanna hemma Vaira. Det blir för många Celsiusar idag för att du ska kunna vara med, sade min husse efter att jag hade ätit upp min torftiga frukost och tagit min korvlika naturmedicin.

Annons

Alla, utom jag, åkte väldigt tidigt, direkt efter min Agnes och min Sabrina hade åkt. När alla kom hem var det redan natt sedan länge. Att solen fortfarande sken var bara ett spratt från naturen. Min husse ljög när han sade att det bara var 4,5 timmar i ensamhet. Jag vet att det var över 18 timmar som jag led.

Naturligtvis finns det inga vettiga bilder från den spanska resan eftersom jag inte var med. Jag har varit tvungen att förbättra det ynkliga resultatet av min fotografs ansträngningar i Photoshop. På så sätt får du något vettigt och titta på även idag. Vad det ska komma ut från dagen Albiresa, har jag ingen aning om. Däremot har jag mycket bröllop och annat spännande i lager, som kommer senare.

Hej så länge

Vaira

Precis så här ser det ut i Spanien när min Stephanie fotograferar min David, min Evan och min Emily. För att det skulle bli en njutbar bild från detta tillfälle, så har jag photoshopat in mig. Det syns inte, men det är så det är.

Att här är det fördisk i vardande. Min Evan orkar aldrig med allt det där han har på sin tallrik. Jag fanns inte med i verkligheten, utan jag är fuskad dit. Jag var hemma och svalt, under tiden som de andra frossade i sig massor med god mat.

Vad är ett spanskt klocktorn utan en svensk västgötaspets i en av gluggarna. Inget, skulle jag vilja påstå. Därför har jag ordnat dit mig lite diskret.

Jo, det är i Spanien. Jag känner allt igen det. På fotot ser du mig Vaira nere i hörnet, sedan är det min Emily, min David, min Evan och min Stephanie. Huset har spanska flaggor, så man ska vara riktigt säker på var man är.

(43)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar