Annons

Annons

Jag skadade en TV-kändis

Det hände en olycka här igår. Oavsiktligt, jag vill trycka extra på det, så skadade jag en person som är känd från internationell TV. Det var mitt märgben som föll så olyckligt från min mun och ner på TV-kändisens fot. Vi får hoppas att den internationellt kända TV-personligheten kan bli helt återställd.

Hoppsan, det var inte meningen. Mitt tunga märgben hamnade rakt på TV-kändisens fot, när jag bara lydde och släppte det. Så kan det gå.

Olyckan, som kom som en blixt från en klar himmel, inträffade i min hall. TV-kändisen och jag skulle ut och ta en promenad. I munnen hade jag mitt ganska nya och tunga märgben. Jag hade nämligen tänkt smuggla ut det i trädgården, för att benet skulle få en snabbare mognadsprocess under jord.

Annons

– Loss, uppmanade TV-kändisen mig, när han såg att jag hade benet i munnen.

Lydig som jag är, så släppte jag benet direkt. Att TV-kändisens fot råkade befinna sig 12 cm under benet, var ju knappast mitt fel.

– Aaaj, som ända in i Ödeshög, vrålade TV-kändisen när hans fot hastigt stoppade det fallande benet. Han är inte så lite sjåpig.

Sedan igår har diskussionen gått högt var man ska söka läkarvård, för att återställa den skadade foten i ursprungligt skick. Var finns de bästa läkarna för en sådan allvarlig fotskada? Jag har hört Paris, New York, Sydney, Réunion och Aurignac diskuteras.

Dessbättre självläkte den allvarliga skadan redan i går kväll, så vi väntar och ser om det uppstår några komplikationer. TV-kändisen får nog återta sitt arbete här hemma med att bli packad redan idag.

Hej så länge

Vaira

FOTNOT

Om du var i Florida för sådär en 15-20 år sedan, så kunde du se  TV-kändisen med en kamera om halsen följa jakten på en varg, som hade förirrat sig in i tättbebyggt område någonstans i Sverige. TV-kändisen flimrade förbi i i TV-rutan sådär 12 sekunder, men han upptäcktes av en vän till honom som råkade befinna sig i Florida. Det är därför jag kan använda det säljande ordet TV-kändis om min annars totalt okända husse.

Ursäkta! Det var verkligen inte meningen att jag skulle skada den från internationell TV berömda personen. Jag vill inte skada någon!

Dessbättre klarade sig mitt fina ben helt utan yttre skador. Jag inspekterade det noga, och de befanns vara i ursprungligt skick. Där hade jag tur i alla fall. Och det var inte jag som fick en tass skadad.

Aj, som ända in i … Jag tycker nog att den internationella TV-personen tog i lite väl mycket. Ett ben på foten, eller tassen för den delen, ska väl en riktig man klara.

Dikten Visst gör det ont när knoppar brister ska nu, enligt förslag från TV-kändisen, ändras till Visst gör det ont när ben tappas // varför skulle annars TV-kändisar vråla.

(66)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar