Annons

Annons

Jag skulle inte heller vara glad

Är det så här man ska fira en namnsdag? Istället för att hoppa och dansa med en Vaira, så sitter min Agnes i soffan och leker med sin telefon, samtidigt som hon vaktas av en fransk katta.

Är det så här man ska fira en namnsdag? Istället för att hoppa och dansa med en Vaira, så sitter min Agnes i soffan och leker med sin telefon, samtidigt som hon vaktas av en fransk katta.

Tänk att få fira sin namnsdag i Toulouse tillsammans med den franska kattan Diva. Det är klart att det är svårt att se glad ut då, även om man har sin pappa hos sig.

Min husse och jag åkte till resursfamiljen i fredags. Det var visning av mitt hus och då får ju inte min husse vara hemma. Visserligen skulle min positiva person trissa upp priset på huset, men min husse, som är en verklighetens negation, skulle snarare få buden att falla.

Annons

Under tiden som Charlie och jag roade oss med att byta ben, fikade min resursmatte och min resurshusse med min husse. Därefter tog Charlie och jag en promenad tillsammans med min resursmatte och min resurhusse. Jag hade på mig mitt fina halsband från Seattle och Charlie hade sin kommunalarbetarväst. När vi kom tillbaka, så visade det sig att min husse hade smitit iväg.

Nästa gång jag hörde av min husse så var det bilder från Toulouse. Han hade flugit ända dit, bara för att få lite tårta. Dessutom hade han inte tagit sin Vaira med sig.

Nåja, jag har det inte dåligt här och husse fick ingen namnsdagstårta. Fast han fick namnsdagssemla och det svider lite.

Dessutom syns det tydligt på bilderna att min Agnes firade sin namnsdag tillsammans med en katt, en Diva. Tänk så mycket roligare det hade varit för min Agnes att fira namnsdagen med en västgötaspets, en Vaira.

Hej så länge

Vaira

Det krävs att man koncentrerar sig, när man ska göra goda semlor. Det är det min Agnes håller på med här. Det hade säkert också blivit en god fördisk till en Vaira.

Det krävs att man koncentrerar sig, när man ska göra goda semlor. Det är det min Agnes håller på med här. Det gäller att sprida svenska bakverk till u-landet Frankrike. Det hade säkert också blivit en god fördisk till en Vaira.

Är jag orolig när min husse är ute och flyger? Nej verkligen inte! Flytvästen har ju en visselpipa och det finns syrgasmasker som man ska andas normalt i.

Är jag orolig när min husse är ute och flyger? Nej verkligen inte! Flytvästen har ju en visselpipa och det finns syrgasmasker som man ska andas normalt i. Fast jag är lite upprörd över att inte jag får följa med.

Är du ute och går i Tranåstrakten, så kanske du träffar på de här två. Som du ser är det Charlie i sin kommunalarbetarväst och jag helt naturell i min fina päls.

Är du ute och går i Tranåstrakten, så kanske du träffar på de här två. Som du ser är det Charlie i sin kommunalarbetarväst och jag helt naturell i min fina päls.

(53)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar