Annons

Annons

Jakob fokuserade alldeles fel

Jag spatserade lite hit och dit, så att Jakob skulle se mig, men han riktade sin kamera bara mot min husse. Jag tror att skönhet säljer bättre än fulhet, till skillnad från Jakob. Vem vill se en ful gammal gubbe i tidningen?

Jag spatserade lite hit och dit, så att Jakob skulle se mig, men han riktade sin kamera bara mot min husse. Jag tror att skönhet säljer bättre än fulhet, till skillnad från Jakob. Vem vill se en ful gammal gubbe i tidningen?

Jakob kom och hälsade på hos oss. Jakob arbetar på Tranås Tidning, där husse också arbetade en gång för länge sedan. Jag trodde naturligtvis att Jakob ville intervjua den förnämsta personen som bor här i rivningshuset.

Annons

Döm om min förvåning, när Jakob satte sig ner och pratade med min husse. Samtalet handlade om att byta presidentpalats från Tranås till Aurignac. Vem är väl bättre insatt i den frågan än jag? De satt och pratade både länge och väl. Ingen frågade efter mina synpunkter (=hur bra det är att ha slaktarens köttben så nära, bara för att ta ett exempel). Istället var det min husse som fullkomligt ohämmat fick lägga ut texten.

När det sedan var dags för fotografering, så var jag beredd, Vad gör Jakob då? Jo han tog bara bilder på min husse. På någon enstaka bild var kanske jag med, men då tillsammans med min husse.

Artikeln har inte varit i tidningen än, men en sak kan jag dock säga redan nu. Det numret kommer ju inte bli någon kioskvältare precis. Annat var det när Rebecka från samma tidning intervjuade mig. Hon vet var man ska sätta fokuset på kameran.

Hej så länge

Vaira

Nu försökte Jakob blidka mig, men jag vände rumpan till Så länge han inte riktar sin kamera mot mig, så visar inte jag mitt undersköna ansikte.

Nu försökte Jakob blidka mig, men jag vände rumpan till Så länge han inte riktar sin kamera mot mig, så visar inte jag mitt undersköna ansikte.

Om jag ställer mig så här i profil, så kan han väl inte låta bli att ta en bild. Inte ens det tricket fick Jakob att falla för min synnerligen vackra och presidentlika profil. Konstigt.

Om jag ställer mig så här i profil, så kan han väl inte låta bli att ta en bild. Inte ens det tricket fick Jakob att falla för min synnerligen vackra och presidentlika profil. Konstigt.

(60)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar