Annons

Annons

Joyeux anniversaire Sabrina

Tänk att just idag fyller min Sabrina år. Jag kan tyvärr inte fira henne idag, men nästa helg så blir det födelsedagsfest i Toulouse. Då ska både jag och min husse åka dit.

Det här var en stor dag för min Sabrina. Det var första gången hon var hemma hos mig i Tranås. Eftersom jag nu har flyttat närmare Sabrina, så ses vi betydligt oftare. Det tycker jag är roligt.

Min byggledare för palatsrenoveringen och min Agnes flickvän fyller år den 3 juli. Tittar du i din kalender, så ser du att det är just idag. Det måste vi ju fira, för min Sabrina är världens bästa Sabrina. Utan henne hade vi inte hittat mitt palats. Vi hade inte kunnat pruta massor med pengar när vi skulle köpa palatset och vi hade inte hittat någon byggfirma att renovera palatset.

Annons

Utan min Sabrina, hade jag och min husse fått bo i skogen, för vårt hus vi hade i Tranås är rivet nu.

Nu hoppas både jag och min husse att Sabrina får en väldigt skojig födelsedag med massor av tårta och ett stort köttben att gnaga på. Det senare kan hon kanske spara till mig, om hon inte vill ha det.

I vilket fall så kommer solen skina idag och det är bara för att min Sabrina fyller år.

Joyeux anniversaire à mon Sabrina, vi ses till helgen!

Hej så länge

Vaira

Så här glad var min Sabrina i Uppsala, när min Agnes hade fått sitt papper på latin. Anledningen till att hon är så glad, är att nu när min Agnes var färdigstuderad, så kommer min Sabrina att ha min Agnes i Toulouse hela tiden.

Alla de här blommorna skulle jag ödmjukast vilja plocka och ge till min Sabrina. Fast det går inte. Blommorna fanns i Tranås i våras och de finns nog inte kvar längre. Men min Sabrina har ju den bra bilden att titta på.

(96)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar