Annons

Annons

Julen är slut och jag är hemma

Återigen kan jag sitta och försköna mitt presidentpalats. Det är trevligt att vara hemma igen. Min hemliga stig, som jag varit lite orolig för, var kvar i oförstört skick. Även min säng fanns kvar.

Återigen kan jag sitta och försköna mitt presidentpalats. Det är trevligt att vara hemma igen. Min hemliga stig, som jag varit lite orolig för, var kvar i oförstört skick. Även min säng fanns kvar.

Nu har julen tagit slut och ordningen är återställd. Jag är hemma i mitt presidentpalats sedan ett par dagar. Även min husse och min Agnes har återvänt från Seattle. Vi är alltså samlade nästan hela min familj. Min David, min Stephanie, min Evan och min Emilie är dock kvar i USA.

Annons

Min husse och min Agnes kom och hämtade mig hos min urmatte Gunnel i onsdags. Jag blev väldigt glad, men samtidigt var det sorgligt att lämna alla mina gamla vänner. Fast det är bara att ta nya tag. Min Agnes kommer inte att stanna så länge, så min husse behöver någon som tar hand om honom.

Jag ska få be att passa på att tacka min urmatte Gunnel och min exresursmatte Britt för att jag fick passa dem under jul och nyår. Hoppas vi ses snart igen.

Igår var min Agnes och min husse på resande fot, så då passade jag på att besöka min resursfamilj och inte minst Charlie. Alla blev naturligtvis väldigt glada över att se mig, särskilt Charlie. Vi har ju inte sets på ett bra tag.

Hur har jag då haft det över jul och nyår? Jo tack, jag har haft det väldigt bra. Naturligtvis är det lite jobbigt att övervaka inte bara en människa, utan också ett antal västgötaspetsar. Fast det gick bra och nu får jag försöka att ta igen mig lite. Jag hoppas verkligen att inte att min husse hittar på några dumheter. Fast han verkar också vara ganska trött.

Nu ska det i alla fall bli ordning på min blogg igen. Det ska minsann jag se till.

Hej så länge

Vaira

I bakgrunden ser du min urmatte Gunnel, min Agnes och min exresursmatte Britt. Du ser också världens vackraste Vaira (=jag) och ett antal (ett antal = 4) av mina västgötaspetsvänner.

I bakgrunden ser du min urmatte Gunnel, min Agnes och min exresursmatte Britt. Du ser också världens vackraste Vaira (=jag) och ett antal (ett antal = 4) av mina västgötaspetsvänner.

Jag passade på att sitta i min urmatte Gunnels knä en sista gång, innan jag ska åka hem till mitt presidentpalats. Du kan inte ana hur snäll hon är.

Jag passade på att sitta i min urmatte Gunnels knä en sista gång, innan jag ska åka hem till mitt presidentpalats. Du kan inte ana hur snäll hon är.

Lite besviken blev jag när min Agnes kom. Jag kände nog att hon luktade katt. Det är säkert den orangefärgade amerikanska katten Simon, som luktar på det viset. Fast det gjorde inte så mycket, för hon hade ju inte katten med sig.

Lite besviken blev jag när min Agnes kom. Jag kände nog att hon luktade katt. Det är säkert den orangefärgade amerikanska katten Simon, som luktar på det viset. Fast det gjorde inte så mycket, för hon hade ju inte katten med sig.

Det här hoppas jag att min husse lärde sig i USA. Så vill jag ha det nästa år. En gran med massor med paket under, som det står ”Till Vaira från Tomten” på. En brasa med min säng framför. Det är precis så det ska vara.

Det här hoppas jag att min husse lärde sig i USA. Så vill jag ha det nästa år. En gran med massor med paket under, som det står ”Till Vaira från Tomten” på. En brasa med min säng framför. Det är precis så det ska vara.

(81)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar