Annons

Annons

Kandidaten som lämnade w.o.

Idag på morgonen övade jag på min presidentpose. Tyvärr kom det en droppe regn, som fastnade på objektivet. Det är därför jag har en suddig mage. Fast jag tycker nog att jag ser ut som en president.

Det var debatt igår på fransk tv. Det var bara de fem så kallade ”viktigaste presidentkandidaterna” som käbblade. Den viktigaste, vackraste, bästa och givne segraren stannade hemma och lämnade w.o.

Varför skulle jag slänga bort tid i fransk tv, när jag har så mycket att göra här hemma? Eftersom jag vet att jag kommer att väljas med över 100% av rösterna, så anser jag det vara bortkastad tid. Jag har inte ens kungjort min kandidatur. Den dagen jag gör det, kommer bli en positiv överraskning för det franska folket. Dessutom har jag ju inte flyttat än.

Annons

Eftersom jag inte inspekterat mitt palats, La Maison Blanche (=det betyder Vita Huset) på Rue Saint-Michel i Aurignac, så kan jag ju inte fatta definitivt beslut än om jag verkligen ska flytta dit. Jag ska snart åka och titta på huset, tror jag. Om jag bestämmer mig att flytta, så får de allt döpa om gatan till Avenue Vaira och torget till Place Vaira först. Det är det minsta jag kan begära.

Om nu huset faller mig i smaken, så ska jag kungöra min kandidatur. Som en första åtgärd efter jag vunnit presidentvalet, så kommer jag att flytta huvudstaden från Paris till Aurignac. Det kommer att bli ett väldigt populärt beslutni stora delar av Frankrike. I alla fall i Aurignac. Vive Vaira!

Hej så länge

Vaira

Så här skulle det ha sett ut i fransk tv, om jag bara hade kungjort att jag var tillgänglig som president. I slutet på debatten, hade det nog bara varit jag som hade varit kvar. Övriga hade redan då insett att slaget varit förlorat. OBS. Det är en fake-bild. Jag var ju inte där. Fast se gärna bilden som en alternativ sanning.

Nu kan både jag och fransmännen skåda ljuset i framtiden. När de får mig som president, så löser sig alla problem.

Jag har kanske den största erfarenheten av Frankrike av någon nu levande. Ta bara alla erfarenheter jag skaffade mig när jag var ute och gick med min Agnes i Toulouse sent en kväll. Det är inte många som har gjort.

(55)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar