Annons

Annons

Kanske dags att varva ner nu

Det har varit ett väldigt arbetsamt år. Husförsäljningar, flyttning till Frankrike, ansvarig arbetsledare och kontrollant vid palatsrenovering och inte minst mitt betungande presidentskap. Därför har jag angivit ett nyårslöfte inför 2018: jag ska byta yrke och ta det lite lugnare.

Det är stressigt och jobbigt att rusa fram genom livet. År 2017 var det väldigt jobbigt. Allt gick i minst 217 Kmt. Det tar på krafterna på en västgötaspets.

Det är ju mycket jag skulle vilja göra så här på toppen av min karriärstege. En viktig sak är förstås att tjäna mycket pengar. Detta då i kombination med en minimal arbetsinsats. Nu har jag dessvärre flyttat från Sverige, annars hade jag ju kunnat bli riksdagsman. Jag menar då en av den där sorten som inte ägnar sig åt riksdagsarbete. Bra lön och ingen bryr sig om man är närvarande eller inte.

Annons

Ett annat arbete som lockar är att vara vakt och sällskap åt tomten, när han åker ut med julklapparna. Naturligtvis stressigt att slita ett par dagar vid jul, men resten av året kunde jag ligga och bli klappad av den fryntlige gubben och fördiska hans risgrynsgrötsfat och sätta i mig överblivna köttbullar och prinskorvar.

Jobba hos tomten kan nog vara lite kallt. Slädfärder på vintern i hög fart är inte att leka med. Kanske skulle jag inrikta mig på att hålla reda på de som dansar kring midsommarstänger. Skälla lite på dem, om det hoppar Små grodorna för våldsamt. Fast svensk midsommar, är ju ingen garanti för sommarväder. Dessutom bor jag i Frankrike nu. Ett inomhusarbete kanske vore bättre att leta efter.

Nu vet jag! Jag ska bli säsongsarbetare! Jag ska bli lyckobrevsförsäljare på skottårsbaler! Där satt den!!

Eller också fortsätter jag som president, men flyttar inte så ofta och drar ner rejält på byggarbeten.

Hej så länge

Vaira

Dansledare på midsommar kan jag nog skriva av. Jag är inte riktigt bekväm med en blomsterkrans på huvudet. Dessutom regnar det ganska ofta.

Att bli fotomodell har jag naturlig fallenhet för. Jag är ju både otroligt vacker och dessutom uppe på det är jag väldigt fotogenisk. Fast då blir jag ju ännu mer känd än superkänd. Det är skönt att kunna vara inkognito någon stans, Boxholm till exempel.

(58)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar