Annons

Annons

Köp ett presidentpalats i Tranås

Det här presidentpalatset kommer jag snart att lämna. Lite tråkigt, men släkten har bara bott här på tomten sedan 1917, så det är ju inte så länge. Bara 100 år.

Det här presidentpalatset kommer jag snart att lämna. Lite tråkigt, men släkten har bara bott här på tomten sedan 1917, så det är ju inte så länge. Bara 100 år.

Nu är det klart att jag ska sälja mitt presidentpalats i Tranås. Jag tycker att det vore lämpligt som till exempel en julklapp, som du kan ge till någon du tycker om. Dessvärre har jag inte klart med något annat palats än.

Annons

Som du ser i annonsen, räcker det med att du skrapar ut bottenskylan ur spargrisen för att kunna köpa mitt palats. Vill du inte bo så här själv, så känner du säkert någon du kan ge det till som julklapp. Eller varför inte som sommarstuga?

Tyvärr så är det ju inte klart alls, vart vi ska flytta istället. Visst har jag ett palats på gång i Aurignac i Frankrike, men något svar på mitt bud har jag inte fått. Förhoppningsvis så får jag det nästa vecka.

Ser man på bilderna på huset, så verkar det bra. Jag har ju inte varit där och inspekterat, men det har min husse, min Agnes och min Sabrina. De tycker alla att det skulle vara ståndsmässigt nog för en västgötaspets i Frankrike. Min Agnes och min Sabrina kan man lita på.

Det värsta med att flytta skulle vara att Charlie inte flyttar med, men han kommer att få min hemliga stig.

Hej så länge

Vaira

Här ligger Aurignac

Här ligger det tilltänkta presidentpalatset i Aurignac

Så här ser annonsen ut. Som du ser annonseras huset ut för en spottstyver, men det går naturligtvis att bjuda mycket mer.

Så här ser annonsen ut. Som du ser annonseras huset ut för en spottstyver, men det går naturligtvis bra för dig att bjuda mycket, mycket mer.

Min husse och jag hoppas att detta hus ska bli det nya presidentpalatset i Aurignac. Du ska inte tro att vi flyttar på grund av skatterna i Sverige, även om min husse tycker att det skulle vara roligt att klara sig på sin pension.

Min husse och jag hoppas att detta hus ska bli det nya presidentpalatset i Aurignac. Du ska inte tro att vi flyttar på grund av skatterna i Sverige, även om min husse tycker att det skulle vara roligt att klara sig på sin pension. Anledningen är att inte min husse vill ha så långt till alla sina barn.

Här har du en orsak att flytta. Vädret är varmare i Aurignac än vad vädret är i Tranås. Sen skiner solen också och det är bara 17 meter till slaktarens färska märgben.

Här har du en orsak att flytta. Vädret är varmare i Aurignac än vad vädret är i Tranås. Sen skiner solen också och det är bara 17 meter till slaktarens färska märgben.

Det här blir väl det värsta; att lämna Charlie. Men flyttar jag, så tänker jag skänka min hemliga stig till honom.

Det här blir väl det värsta; att lämna Charlie. Men flyttar jag, så tänker jag skänka min hemliga stig till honom.

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar