Annons

Annons

Lider värst av alla någonsin

Jag tror inte att någon har lidit så till den vida pass, som jag gjorde igår. Min husse och min Agnes lämnade mig hos veterinären vid 10-draget och jag blev inte hämtad förrän 18.30. Du kan räkna ut själv att det blir 10+18,5=28,5 timmars lidande! I sträck!

Ja, detta är ungefär vad jag orkar idag. Gårdagens sjukhusbesök tog hårt på mina krafter. Dessutom har jag ju inget blod kvar i mina fina ådror, vare sig blått eller rött.

När min husse äntligen kom, så fick han hämta en alldeles blodig Vaira. Det var ju inte konstigt, eftersom de hade tappat mig på blod hela dagen. Jag skulle tro att jag blev av med ett tiotal liter blod.

Annons

Vad gjorde då min husse och min Agnes under tiden jag led? Gjorde de färdigt skafferiet, som jag hade sagt? Förberedde en festmåltid till sin Vaira, för att trösta mig efter en hel dags lidande? Nej, inte alls. Det tänkte helt på sina egna förlustelser.

Min husse och min Agnes hann väl inte lämna Aurignacs stolthet (=jag) på det stora djursjukhuset, förrän de drog iväg till IKEA. De skulle köpa hyllor där till skafferiet, skyllde de på.

Jag led och led och de köpte och köpte. När de kom hem hade de inte bara hyllor, utan också en matta till tv-paradsalongen, fyra stolar och en grill som ska vara i trädgården. De såldes ut nämligen.

Nu kommer kanske det värsta. När de var på IKEA så åt de, under tiden som jag fick svälta på sjukhuset. Ingen mat inget vatten för mig.

Den här dagen får jag nog ägna mig åt återhämtning och meditation. Jag är nämligen alldeles slutkörd. Fast jag ska försöka orka äta frukost först.

För er som vill veta, så kan jag berätta att min husse gärna betalade 63.20€, för att jag skulle få lida en hel dag. Provsvaren kommer från Lyon om en vecka sådär ungefär. De ingår i priset.

Imorgon ska jag, om inget annat händer, berätta om det fortsatta misslyckade ettårsfirandet i lördags.

Hej så länge

Vaira

Under tiden som jag led, så satt min Agnes och min husse på IKEA och smörjde kråset. Min husse vill påpeka att det inte är potatismos till köttbullarna. Det är pulvermos. Han vill också påpeka att kanelbullarna och mjukglassen har höjts 50% efter IKEAS ägare avled.

Titta noga, så ser du det stora och blodiga såret jag har på halsen. Det gör fruktansvärt ont, tror jag. Om jag kände efter. Min husse, som är en känslolös person, påstår att det bara ser stort ut för att de rakat mig där de skulle ta blodprovet. Egentligen är det bara ett par stick, påstår han felaktigt.

Du ser ju själv att detta är långt ifrån ett stick. Nej, det är ett stort hål som det bara forsat ut blod ur. Det är verkligen synd om mig.

Trots att jag led så hemskt igår, så tvingade min husse ut mig på en sväng på Plommonstigen alldeles nyss. När vi nästan var hemma till min minifrukost, så tjudrade han mig utanför bagaren. Detta oaktat att himlen hade öppnat sig och regnet fullkomligt vräkte ner över en blodfattig Vaira. Det kom åtta vattendroppar för sig själva och tre vattendroppar i klunga som hamnade på mig.

(68)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar