Annons

Annons

Livstecken från min egen husse

I Seattle kan man gå över gator i bredd. Så stora är deras övergångsställen. I bredd ser du följande personer: min Stephanie, min Agnes, min Sabrina och min David. Det ser ut att vara riktigt kallt i Seattle. Hemma har vi också kallt ibland.

I Seattle kan man gå över gator i bredd. Så stora är deras övergångsställen. I bredd ser du följande personer: min Stephanie, min Agnes, min Sabrina och min David. Det ser ut att vara riktigt kallt i Seattle. Hemma har vi också kallt ibland.

Det kom ett brev från min husse med bilder som han har tagit i Seattle. Tyvärr skrev han inte vad bilderna föreställer, men jag vet ju allt, så det går nog bra ändå. Jag skriver bildtexter åt dig, så du vet vad du ser.

Annons

 

Så här skrev min husse till mig:

Kära Vaira

Vi har nu kommit fram till Seattle. Först åkte vi flygplan från Linköping till Amsterdam i 1,5 timmar. Sedan väntade Agnes och jag. När vi väntat färdigt, så kom Sabrina från Toulouse. Sedan väntade vi på ett flygplan som skulle flyga till Seattle. Sedan flög vi i 14 timmar. Passkontroll och bagagecheck gick blixtsnabbt i Seattle och tog bara två timmar. Sedan mötte vi David och Stephanie. Vi åkte bil hem till deras hus i Bothell. Igår var nere i Seattle. Evan och Emily var sista dagen i sin skola före jul.

Vi ses snart

Din Husse

Han är ju kortfattad, men man får vara glad för det lilla, när det gäller min husse. Bildkvalitén sviktar betydligt, beroende på att det inte finns en västgötaspets med på en enda bild. Så kan det bli ibland om man har otur.

Som du förstår, så har jag det jättebra hos min exmatte Gunnel och alla mina gamla västgötaspetsvänner.

Hej så länge

Vaira

I Seattle har det landat ett flygande tefat på en pinne. Detta är så märkligt, att min Agnes och min Sabrina ville bli fotograferade där. Det fick de gärna. Hemma saknar vi flygande tefat på pinnar.

I Seattle har det landat ett flygande tefat på en pinne. Detta är så märkligt, att min Agnes och min Sabrina ville bli fotograferade där. Det fick de gärna. Hemma saknar vi flygande tefat på pinnar. Vi har våra tefat i skåpet i köket och de flyger inte gärna.

I Seattle finns det stora grisar, bara för att man ska kunna posera vid dem. Min Sabrina och min David passar på, när ändå grisen kom förbi. Hemma har vi inga grisar att bli fotograferade jämte.

I Seattle finns det stora grisar, bara för att man ska kunna posera vid dem. Min Sabrina och min David passar på, när ändå grisen kom förbi. Hemma har vi inga grisar att bli fotograferade jämte.

I Seattle har de inte bar grisar som husdjur. De har fiskar också. Den här fisken tar igen sig på en isbädd. Hemma har vi guldfiskar i ett akvarium.

I Seattle har de inte bar grisar som husdjur. De har fiskar också. Den här fisken tar igen sig på en isbädd. Hemma har vi guldfiskar i ett akvarium.

I Seattle kan man bli fotograferad med en tomte. Min Agnes och min Sabrina passade på att bli förevigade. Tyvärr blev de lurade. Det var ingen riktig tomte. En riktig tomte dricker inte Coca Cola. En riktig tomte dricker julmust. Hemma har vi både julmust och en riktig tomte.

I Seattle kan man bli fotograferad med en tomte. Min Agnes och min Sabrina passade på att bli förevigade. Tyvärr blev de lurade. Det var ingen riktig tomte. En riktig tomte dricker inte Coca Cola. En riktig tomte dricker julmust. Hemma har vi både julmust och en riktig tomte.

(71)

Kommentera

 


Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar