Annons

Annons

Medieprofil erkänner upphopp

Allvarliga anklagelser riktas idag mot ännu en medieprofil. Denna gång en känd bloggerska och tillika självutnämnd president i Frankrike. Då ingen är dömd, säger jag inget om den anklagandes namn (Vaira). Även offret (min husse) får förbli anonym.

Ännu en känd medieprofil (jag Vaira) anklagas för och erkänner ett upphopp. ”Jag skulle ju bara vara snäll”, försvarar sig medieprofilen.

Vad har då den anklagade medieprofilen (=jag, Vaira) att säga till sitt försvar? Stämmer det vad offret (min husse) påstår.

Jag börjar med att berätta om medieprofilens (=min) version av händelseförloppet (=det riktiga).

Annons

– Jag gick omkring på golvet med mitt tuggben i munnen, då jag såg att min husse satt i sin stol och drack kaffe och åt på en god kaka. Samtidigt tyckte jag att han inte bara vara för tjock, utan också såg mätt ut. Snäll och godhjärtad som jag är, så hoppade jag upp i hans knä, för att på så sätt underlätta hans överräckande av kakan till mig. Kanske jag samtidigt passade på att slicka honom lite kärvänligt i ansiktet. Det var allt som hände och det är sanningen.

För att visa hur rättvis jag är, så låter jag även offret (=min husse) komma med sin (oriktiga) version.

– Jag satt i fåtöljen och drack lite kaffe och tog mig även en kaka. Helt plötsligt, utan förvarning, så kom en västgötaspets uppflygande upp i mitt knä och började slicka mig i ansiktet. Jag hade inte bara en hund i mitt knä, utan även hälften av det kaffe som tidigare hade varit i koppen. Denna attack kom helt oprovocerad och jag hade inte givit mitt medtycke till att få kaffe i knät på mina nytvättade byxor.

Ja, jag erkänner att jag bara ville vara snäll. Om man ska anklagas för det, så får jag väl stå för det. Men byxorna var inte nytvättade, för de hade en stor kaffefläck på sig.

Dessutom hände det för länge sedan och det har absolut inget med Ryssland att göra.

Hej så länge

Vaira

”Det är länge sedan det hände”, säger medieprofilen (=jag Vaira). ”Det var under den tiden jag bodde i Sverige.” Numera har medieprofilen flytt till Frankrike, enligt rykte som jag kan bekräfta.

Det påstås att offret (=min husse), i förtvivlan slet av sig allt hår han hade på huvudet. Detta är dock bara fake news. Det var min Agnes som klippte bort den generande hårväxten från offret, så man numera kan se ansiktet.

Säga vad man vill om ”offret”. Någon profil är det inte, bara en suddig framsida, som helt saknar värde. Offret ska bli glad, om jag vill slicka honom i ansiktet.

(55)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar