Annons

Annons

Min besiktning av en veterinär

Vem sitter här och väntar på en veterinär att besiktiga om inte Vaira. Jag sitter på ett undersökningsbord, det blir nämligen bättre så. Jag kommer upp lite, så jag kan undersöka veterinären bättre.

Vem sitter här och väntar på en veterinär att besiktiga om inte Vaira. Jag sitter på ett undersökningsbord, det blir nämligen bättre så. Jag kommer upp lite, så jag kan undersöka veterinären bättre.

När man som jag har flyttat till en ny stad, så kan det vara bra att veta vad veterinärerna går för. Det bästa sättet är då att besiktiga en veterinär och det var vad jag gjorde igår. Jag var alltså på en veterinärbesiktning.

Annons

Först fick jag vänta i väntrummet. Min husse var framme och talade med Carina som satt bakom en liten lucka. Sedan fick jag gå in i ett rum.

I rummet fanns en ganska bekväm soffa. Den låg jag i. Därefter provade jag undersökningsbordet. Sedan kom Stephan. Det var honom jag skulle besiktiga.

För att besiktiga en veterinär kontrollerar man om han har rätta handlaget med västgötaspetsar. Jag lät honom klämma på mig både här och där. Sedan tittade han mig i munnen och på mina tänder. Lite orolig blev jag när han började tafsa mig på mina klor. Skulle han liksom min resurshusse i vardande slita fram en klotång? Dessbättre avstod han från det.

När jag hade besiktigat färdigt, började Stephan fylla i ett papper. Där kan man se att han tyckte att jag var en riktig pärla bland hundar. Den bästa som finns, skulle jag tro.

Sammantaget tycker jag att man kan ge Stephan godkänd som veterinär, med ett undantag. Han tyckte att mina klor var lite långa.

Hoppas inte min resurshusse i vardande läser det här. Då dyker han väl upp hemma hos mig med klotången igen.

Hej så länge

Vaira

Jag lät veterinären, som heter Stephan, klämma på mig både lite här och lite där. På så sätt kan jag besiktiga hans handlag med en västgötaspets. Han klarade sig riktigt bra. Ser du att jag räcker ut tungan i smyg?

Jag lät veterinären, som heter Stephan, klämma på mig både lite här och lite där. På så sätt kan jag besiktiga hans handlag med en västgötaspets. Han klarade sig riktigt bra. Ser du att jag räcker ut tungan i smyg?

Det här gjorde mig orolig. Stephan tyckte att mina klor var lite för långa. Det blev en rejäl plump i hans protokoll. Plumpen blev dock mindre, när han avstod från klotången.

Det här gjorde mig orolig. Stephan tyckte att mina klor var lite för långa. Det blev en rejäl plump i hans protokoll. Plumpen blev dock mindre, när han avstod från klotången.

Dessa papper. Jag håller min besiktning av Stephan i huvudet. Han kände sig tvungen att fylla i en besiktningsblankett, där man numera kan se hur förträfflig jag är. Jag hoppas bara att han inte missuppfattade mitt besök och trodde att han skulle besiktiga mig.

Dessa papper. Jag håller min besiktning av Stephan i huvudet. Han kände sig tvungen att fylla i en besiktningsblankett, där man numera kan se hur förträfflig jag är. Jag hoppas bara att han inte missuppfattade mitt besök och trodde att han skulle besiktiga mig.

LÄS OCKSÅ

(45)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar