Annons

Annons

Min enda alternativa sanning

Visst, ibland kan det bli lite frostigt så här på toppen. Då är det skönt att veta att alla kritiker har fel och att jag alltid har rätt. Det kan vara svårt att vara så älskad och populär som jag.

Visst, ibland kan det bli lite frostigt så här på toppen. Då är det skönt att veta att alla kritiker har fel och att jag alltid har rätt. Det kan vara svårt att vara så älskad och så populär som jag är.

Aldrig tidigare i världshistorien har någon valts till president med så stor marginal som jag. Inte heller tidigare har någon president varit populärare vare sig här hemma i Tranås, eller i min nya residensstad Aurignac i Frankrike.

Annons

När det var val här hemma senast, då jag valdes till president, fick jag inte mindre än 112 procent av rösterna. Detta trots att det förekom ett utbrett valfusk från den andra kandidaten (=skurken husse). Enligt mina beräkningar, som är alternativt sanna, avgavs det 13,73 miljoner falska röster till min husses favör. Trots det allvarliga fusket, som jag utreder nu, fick jag alltså 117 procent av rösterna.

I en undersökning i Aurignac där frågan handlade om vilket förtroende invånarna har för sin nya president, så svarade 1 314 ”Väldigt mycket stort förtroende” och 758 stycken av de tillfrågade invånarna sade sig ha ”Mycket stort förtroende”. Detta är sanningen. Dessa siffror är världshistoriskt anmärkningsvärda, med tanke på att Aurignac har 1 171 invånare.

Läser du något annat i pressen, så ska du veta att journalister är notoriska skurkar och lögnare. (Det gäller inte journalister som intervjuar mig.) De har tagit som sin uppgift att baktala mig och undanhålla sanningen för vanliga hårt arbetande medborgare.

Skulle någon (=min husse) i min regering läcka obehaglig information, så kanske läckan är riktig (eftersom min husse gärna pratar bredvid mun), men det han har läckt är alltid fake. Det senaste ryktet där det påstås att jag skulle ha en affär med Charlie, är helt tagit ur luften. Visst, vi har setts en hel del tillsammans, men vi är bara vänner. Det är den ohederliga pressen, som är helt utan kontroll, som har spridit denna falska information, bara för att komma åt mig.

Sanningen om mig är att jag inte bara är klokast, vackrast och bäst, jag är också den populäraste presidenten i hela världshistorien. Mitt valmotto har visat sig som den enda sanningen: Vaira Först.

Hej så länge

Vaira

Nej, verkligen inte. Mellan mig och Charlie råder det bara en varm vänskap. Det är absolut inget annat, som skurkarna i pressen låter påskina. Vi är bara vänner!

Nej, verkligen inte. Mellan mig och Charlie råder det bara en varm vänskap. Det är absolut inget annat, som skurkarna i pressen låter påskina. Vi är bara vänner! Du ser också att min slogan Vaira först, stämmer till 108 procent.

Att vara så bra och populär som jag, kan vara svårt. Det är nödvändigt att behålla sin ödmjukhet i alla lägen.

Att vara så bra och populär som jag, kan vara svårt. Det är nödvändigt att behålla sin ödmjukhet i alla lägen.

Detta är Aurignac, där 2 116 av de 1 314 invånarna har Väldigt mycket stort förtroende eller Mycket stort förtroende för mig. Det är en häpnadsväckande stor siffra. En sådan popularitet har aldrig tidigare uppmätts i världshistorien, sedan Heliga Birgittas dagar på 700-talet. Det är sanning.

Detta är Aurignac, där 2 116 av de 1 314 invånarna har Väldigt mycket stort förtroende eller Mycket stort förtroende för mig. Det är en häpnadsväckande stor siffra. En sådan popularitet har aldrig tidigare uppmätts i världshistorien, sedan Heliga Birgittas dagar på 700-talet. Det är sanning.

”Är det inte svårt Vaira, att ständigt stå i rampljuset?” är en fråga jag ofta får. Svaret är enkelt. Är man så bra och så klok som jag, den klokaste som finns, så förefaller det sig naturligt.

”Är det inte svårt Vaira, att ständigt stå i rampljuset?” är en fråga jag ofta får. Svaret är enkelt. Är man så bra och så klok som jag, den klokaste som finns, så förefaller det sig naturligt. Var skulle jag annars stå?

(77)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar