Annons

Annons

Mitt gamla hus finns inte mer

Det har hänt saker i Tranås efter jag har flyttat. Mitt gamla palats är alldeles borta. Charlie och min resursfamilj ville campa, men bekvämt. De gjorde om hela sitt hus till ett stort tält.

Det kan bli ännu mera dragigt, än vad det var innan när man sitter och äter vid matbordet. Det finns visserligen inget matbord, med fönstren verkar vara kvar. Men tänk om det regnar? (Bild lånad med tillstånd av nya ägaren Magnus)

Om du hade tänkt åka och se hur jag bodde i Tranås, så kan du inte längre se hur jag bodde i Tranås. Det har varit grävskopor där, som har förvandlat mitt palats från ett fint palats till ingenting. Så kan det gå ibland. Min Agnes hus har flyttat ut till de gamla tennisbanorna. Kanske ska det vara party där, så det behövs många parkeringsplatser? Vem vet?

Annons

De har också byggt en stor väg från min väg till den plats där huset en gång stod. Där kan man nog köra riktigt fort. En liten bit i alla fall, för man får akta sig så man inte trillar ner i sjön.

Min resursfamilj ville tydligen campa i sommar, eftersom de gjort om hela sitt hus till ett stort tält. Charlie är mallig, för han har flera skyltar på sitt hus, än vad jag har på mitt. Det beror på att jag har anlitat en firma som gör allt.

När det ändå är tält runt huset, så passar Charlie på och målar huset, byta tak och byta fönster.

Egentligen skulle Charlie ha kommit och hälsat på mig i juli, men de svenska hantverkarna är som de franska. De lovar att komma, men så glömmer de bort att de hade jobb att göra. Både Charlies och mitt hus är kraftigt försenade. Så kan det vara här i Europa.

Fast i september sådär, så kommer nog Charlie och hälsar på mig. Det ska bli roligt.

Hej så länge

Vaira

Så såg det ut när de började göra om palatset till ett trasigt palats. Verandan är borta, så man riskerar att trilla ner i källaren när man ska gå in i huset. Jag tycker nog huset var snyggare innan. (Bild lånad med tillstånd av nya ägaren Magnus)

Jag tycker att detta är att ta i lite. Nog för att det var lite smalt mellan de gamla stenstolparna, men det här. Vägen är ju bredare än Strandvägen. (Bild: Resurshusse)

Min Agnes hus har flyttat ut på de gamla tennisbanorna jämte en sopcontainer. Jag måste tillstå att jag tycker nog att den förra platsen var trevligare. (Bild: Resurshusse)

Charlie och min resursfamilj tillbringar sommaren i ett stort blått tält. Fast tittar du efter, så ser du att det finns et hus under tältet. Charlie ska byta tak och fönster och dessutom måla huset. Han är mallig, bara för att han har fler skyltar på sitt hus, än vad jag har på mitt.

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar