Annons

Annons

Möte startade Aurignacträning

Här står jag på torget och Aurignactränar. Min husse hade sagt åt mig att stanna och då stannade jag. Har jag tur, så kanske jag kan slippa koppel i Aurignac.

Här står jag på torget och Aurignactränar. Min husse hade sagt åt mig att stanna och då stannade jag. Har jag tur, så kanske jag kan slippa koppel i Aurignac.

Det var stort byggmöte om mitt nya palats, Vita huset, i Aurignac igår. Detta föranledde min husse att tycka att vi skulle ha lite Aurignacträning idag.

Igår kväll sammanträdde min tekniska byggledare (=min Sabrina) och min djur i diken-expert (=min Agnes) med alla de som ska göra mitt palats till en värdig presidentboning för mig. Idag kommer min husse få kontrakt, som han ska skriva på och skicka tillbaka. Först då vet vi vad allt kommer att kosta (=över 100 kronor, tror jag).

Annons

Ett par gånger i veckan är det marknad i Aurignac (tror min husse) och varje fredag är det torgdag i Tranås. Det var därför vi skulle träna på torget idag. eftersom marknad i Aurignac är ungefär samma sak som torgdag i Tranås.

Normalt sett innebär ju Aurignacträning at jag ska gå i koppel, vilket jag tycker är helt onödigt. I dag var det upp till bevis. Jag skulle Auricnacträna utan koppel på torget och på Storgatan. Jag kan säga att det gick helt och hållet som förväntat. Jag skötte mig exemplariskt. Vem hade trott något annat?

Bara för att jag var så duktig, så fick jag en prinskorv av en farbror som sålde just prinskorvar. Heder åt en sådan medborgare!

Jag hoppas att det finns gott om snälla korvfarbröder i Aurignac på marknadsdagarna.

För övrigt är det 4 grader varmt här och regn, men i Aurignac är det 20 grader och sol.

Hej så länge

Vaira

Detta är en lånad bild (helt lagligt), men ungefär så här föreställer jag mig att mötet såg ut igår kväll där mina ombud (min Agnes och min Sabrina) träffade de som ska göra om mitt hus till ett presidentpalats. De beslutade också at det inte kommer vara färdigt när vi flyttar dit.

Detta är en lånad bild (helt lagligt), men ungefär så här föreställer jag mig att mötet såg ut igår kväll där mina ombud (min Agnes och min Sabrina) träffade de som ska göra om mitt hus till ett presidentpalats. De beslutade också at det inte kommer vara färdigt när vi flyttar dit, fast vi kommer att ha ett par rum i alla fall. Huvudsaken är att det finns plats för min matskål.

Detta är en typisk bild från en Aurignacträning på Storgatan i Tranås en regnig fredag. Det går ju jättebra som du själv kan se.

En typisk bild från en Aurignacträning på Storgatan i Tranås en regnig fredag. Det går ju jättebra som du själv kan se. Jag behöver verkligen inget koppel!

Bara för att jag var så himla duktig, så fick jag en prinskorv av en korvfarbror. Husse påstår att det inte finns prinskorvar i Aurignac, men det finns väl andra korvar, tror jag bestämt.

Bara för att jag var så himla duktig, så fick jag en prinskorv av en korvfarbror. Husse påstår att det inte finns prinskorvar i Aurignac, men det finns väl andra korvar, tror jag bestämt.Det gick bra att äta ute fastän det var kallt och regn. I Aurignac går det nog ännu bättre.

Vilket föredrar du; +5 och regn i Tranås eller +20 och sol i Aurgnac? Jag trodde väl det, du skulle också vilja flytta dit. Gör det vet jag, de ska visst få en alldeles förtjusande president, sägs det.

Vilket föredrar du; +5 och regn i Tranås eller +20 och sol i Aurgnac? Jag trodde väl det, du skulle också vilja flytta dit. Gör det vet jag, de ska visst få en alldeles förtjusande president, sägs det. Vendredi är franska och betyder fredag. Fast på nätterna är det kallt.

(74)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar