Annons

Annons

Nej, nej, nej – fullkomligt fel

Verkligen inte. Det är inte jag som är till salu. Det är mitt presidentpalats, som går bra och köpa för den som vill. Det är Martina som har satt upp den fina skylten, som alltså bara gäller huset. Inte Vaira, den tjusigaste av västgötaspetsar. Det hade i så fall ingen haft råd att betala. Så mycket pengar finns inte.

Verkligen inte. Det är inte jag som är till salu. Det är mitt presidentpalats, som går bra och köpa för den som vill. Det är Martina som  satte upp den fina skylten igår, som alltså bara gäller huset. Inte Vaira, den tjusigaste av västgötaspetsar. Det hade i så fall ingen haft råd att betala. Så mycket pengar finns inte.

Du har fullomligt fel. Jag är inte alls till salu. Tvärtom, skulle jag vilja påstå. Jag sviker inte den plikt jag fått mig pådyvlad, att jag ta hand om min skröpliga husse. Istället är det mitt presidentpalats som går bra och köpa.

Annons

Skylten står där för att alla nyfikna som kommer åkande ska se var det är lämpligt att placera sina överflödiga pengar.

När de slänger blicken åt mitt palats, så kanske det inte ser så tjusigt ut så här års. Inga blommor eller körsbär. Bara ett och annat skrumpet löv som ligger på marken som små dekorativa inslag i det vissna gräset. Det krävs lite fantasi, för att se hur det ser ut när det är som bäst. För att vara snäll, så hjälper jag till med lite bilder idag.

Nu hoppas jag att det kommer ett antal som häpnande säger:

– Va, bara 5,5 miljoner för denna pärla? Jag bjuder 6 miljoner.

– Nej du, säger en annan, det här stället ska jag ha. Jag bjuder 6,5 miljoner.

– Jag ska ha det! Jag synar med 7 miljoner.

Så kommer det en tredje person åkandes. Han tar fram sin plånbok och räknar pengarna och skiner upp.

– Bara 7 miljoner? Jag bjuder 8,63 miljoner.

Och så fortsätter det. Verkar inte det bra?

Fast tänk om ingen vill köpa mitt palats? Vad gör jag då?

Hej så länge

Vaira

 

PS Vad jag erfar från en säker hemlig källa (=min Sabrina), så är förhandlingarna om mitt eventuella nya presidentpalats i Aurignac just nu inne i intensiva och hårda slutförhandlingar. Dock i en vänskaplig anda. DS

När du kommer åkande på min fantastiska historiska väg, så ser du skylten. Det är då du ska titta till höger och föreställa dig hur det ser ut på sommaren. Jag står och spanar efter presumtiva köpare. Det är många som har kört förbi väldigt långsamt, kan jag berätta.

När du kommer åkande på min fantastiska historiska väg, så ser du skylten. Det är då du ska titta till höger och föreställa dig hur det ser ut på sommaren. Jag står och spanar efter presumtiva köpare. Det är många som har kört förbi väldigt, väldigt långsamt, kan jag berätta.

Så här ser det ut om det är sommar och om Stig min robotgräsklippare fungerar. Vem kan motstå denna vy? Den är värd miljoner. Många miljoner.

Så här ser det ut om det är sommar och om Stig min robotgräsklippare fungerar. Vem kan motstå denna vy? Den är värd miljoner. Många miljoner.

För att spetsa på upplevelsen att bo jämte en sjö, kan man ta med världens vackraste västgötaspets (=jag Vaira) på bilden. Jag ingår dock inte i köpet, utan den nya husägaren får skaffa sig en egen västgötaspets. Det är bara ett exempel.

För att spetsa på upplevelsen att bo jämte en sjö, kan man ta med världens vackraste västgötaspets (=jag Vaira) på bilden. Jag ingår dock inte i köpet, utan den nya husägaren får skaffa sig en egen västgötaspets. Det är bara ett exempel.

(50)

Kommentera

 


Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar