Annons

Annons

Nej – vi är ju bara vänner

Jag säger verkligen NEJ. Jag dementerar alla rykten om Charlie och mig. Vi är bara vänner. Inget annat.

Jag säger verkligen NEJ. Jag dementerar alla rykten om Charlie och mig. Vi är bara vänner. Inget annat.

Att vara kändis, som jag ju är, är inte lätt. Jag är ju känd både genom min fantastiska blogg och genom helsidor i lokaltidningen. Det är nämligen så lätt att det uppstår rykten när man är en celebritet. Det senaste ryktet jag har hört, vill jag härmed kraftigt dementera.

Annons

Några illvilliga personer har spridit ut att Charlie och jag skulle vara ett par. Inget kan vara mer felaktigt. Visst, jag leker med Charlie då och då, men mer är det inte. Jag är väl mer att betrakta som en sträng men rättvis barnvakt. Charlie börjar lära sig var gränserna går, men det är mycket kvar innan han kan räknas som uppfostrad.

Naturligtvis har jag inga förväntningar på att han ska bli lika väluppfostrad som jag. Det är svårt för alla, eftersom jag är fullkomlig. Jag är bättre i allt kan man säga.

Om du ändå tror att det skulle vara något mellan Charlie och mig, så vill jag med kraft sätta tassen på följande punkter.

  1. Charlie är alldeles för ung. Dessutom är han barnslig för sin ålder.
  2. Han är alldeles för skuttig och hoppig.
  3. Han bits. Flickor tycker inte om att bli bitna av sylvassa valptänder.
  4. Han försöker stjäla mina bästa tuggben.
  5. Han är inte en västgötaspets, utan en pudel.
  6. Han är alldeles svart och därmed omöjlig att fotografera.

Nu kanske du förstår att vi är bara vänner. Något annat kommer det aldrig bli, men det är ju bra så. Tänk vad lycklig Charlie måste vara som är vän med mig Vaira!

Hej så länge

Vaira

Tror du att jag skulle vilja vara ihop med en pojke som är så skuttig som Charlie är? Aldrig är mitt svar. Dessutom leker han med tyggiraffer. Hur manligt är det?

Tror du att jag skulle vilja vara ihop med en pojke som är så skuttig som Charlie är? Aldrig är mitt svar. Dessutom leker han med tyggiraffer som piper. Hur manligt är det?

Här gick Charlie på en nit. När han jagade mig, så gjorde jag ett västgötaspetsstopp. Charlie hann som väntat inte med, så han flög över mig och …

Här gick Charlie på en nit. När han jagade mig, så gjorde jag ett västgötaspetsstopp. Charlie hann som väntat inte med, så han flög över mig och …

… slog omkull när han landade på andra sidan. Han tittar minsann snopet på mig. Tror du han har lärt sig att hålla avståndet? Inte, han fortsatte likadant direkt efteråt. Fast än så länge springer jag fortare.

… slog omkull när han landade på andra sidan. Han tittar minsann snopet på mig. Tror du han har lärt sig att hålla avståndet? Inte, han fortsatte likadant direkt efteråt. Fast än så länge springer jag fortare.

För att undvika onödigt skvaller, är jag väldigt försiktig när jag går ut, när jag är hos min resursfamilj. Jag skickar ut Charlie först, under tiden som jag väntar i dörröppningen. Det blir bäst, att vi inte ses tillsammans. Fast vi är bara vänner.

För att undvika onödigt skvaller, är jag väldigt försiktig när jag går ut, när jag är hos min resursfamilj. Jag skickar ut Charlie först. Under tiden väntar jag i dörröppningen när Charlie undersöker om kusten är klar. Det är bäst att vi inte ses tillsammans. Fast vi är bara vänner.

(48)

2 kommentarer

 


Annons

Annons

Laddar