Annons

Annons

Nu äger August min Pers hus

Igår var vi i Mjölby, min husse och jag. Det var då August skulle betala för min Pers hus, så August hela familj kan flytta in. Jag fick inte följa med, när sedelbuntarna överlämnades, men jag var med och visade August min Pers hus.

Här fick inte jag vara med. Det var bara massor papper, som alla skulle skriva sina namn på, enligt min husse. Kan verkligen August skriva redan? I vilket fall kan ha sitta i sin pappa Adams knä och tugga på en bitring, under tiden som mamma Johanna övervakar det hela. Sedelbuntar ser jag dock inga.

Vägen har varit lång, men nu äger inte min husse och min David min Pers hus längre. Istället är det August, som äger det. Även August föräldrar Johanna och Adam lär vara inblandade i husaffären.

Nu behöver jag och min husse inte åka till min Pers hus längre. Det har inte varit så roligt, när det inte finns någon Per där.

Annons

Desto roligare blir det att komma och hälsa på August i en framtid. Då kan man passa på att se hur fint de har gjort i min Pers hus. Kanske har de något annat än gräsmatta i trädgården också. Vem vet.

I vilket fall är jag riktigt nöjd med att August köpte mitt hus. Det känns faktiskt riktigt bra. Jag önskar hela familjen lycka till i sitt nya fina hus.

Hej så länge

Vaira

Både Adam, Johanna, August och jag kom lite tidigt till Mjölby. Vi passade på att ta oss on promenad i det vackra vårvädret, i väntan på att klockan skulle bli 10.

Efter vi hade varit hos fastighetsmäklaren, så tog vi en tur till Mantorp. Jag skulle visa August hur saker och ting fungerade. Vi kom dit först, så jag passade på att inspektera gräsmattan.

Min husse och jag tog en promenad och just när vi kom tillbaka, så hade August och Johanna kommit. Jag sprang genast och välkomnade dem till deras nya hem. Jag är väl artig.

August och jag hade mycket att diskutera. Hur man kopplar sladdarna i skåpet och hur man får igång robotgräsklipparen och sånt. De ska måla om här och var, så det blir nog fint i huset. Vi får väl se, när vi kommer och hälsar på. Kanske det kan bli nästa år. Vem vet?

(69)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar