Annons

Annons

Nu är Agnes och Sabrina gifta

Igår ägde kanske Frankrikes genom tiderna viktigaste bröllop rum. Extra roligt var det att det var min Agnes som gifte sig med min Sabrina. Den formella delen tog plats i Capitole i Toulouse (en förstad till Aurignac). Vid festen efteråt i slottet i Martres.Tolosane, var även dagens huvudperson närvarande. (=jag)

Visst är detta världens vackraste brudpar? Jag tycker det och i denna fråga kan jag inte ha fel.

Eftersom alla är väldigt trötta idag, så blir det bara några bra bilder. Det är jobbigt med bröllop, vill jag lova. Maten var god och jag matades både här och där av välvilliga bröllopsgäster. De såg väl på mig att jag får svälta i vanliga fall.

Annons

Jag kan upplysa om att alla var glada och solen sken nästan hela tiden. Det blev bara 29 grader varmt, så det var inte heller så farligt. Inte en droppe regn föll över det vackra brudparet på hela dagen. Första väderprognosen hade ju sagt regn från morgon till kväll, men jag lät ändra på den.

Det kommer att komma fler bilder, så du kan se vad vi hittade på. Katterna hade för övrigt vett att hålla sig undan. Tur för dem.

Hej så länge från en trött

Vaira

Detta är en bild på bröllopets huvudperson. De övriga från vänster är min Evan, min Stephanie, min Agnes, min Sabrina, min Emily, min David och min husse. Som det sig bör, så står jag framför de andra, eftersom jag är huvudperson. Det fanns två nästan lika viktiga huvudpersoner igår; min Agnes och min Sabrina.

Nu har precis min Agnes och min Sabrina gift sig. Då ska man ta ett foto i den lilla bröllopssalen med vigselförrättaren, bröllopsvittnena och de små barnen som kom med de så viktiga ringarna. De flesta fick så upp under vigseln.

Nu förstår du varför jag är trött. Klockan var nästan 2 när vi åkte hem. Mörkare än så här kan det nog inte bli runt ett slott.

(175)

1 kommentar

 


Annons

Annons

Laddar