Annons

Annons

Nu är det stressat och nervöst

Idag ska min Agnes och min Sabrina komma. Med sig har de min Sabrinas mamma, som gärna vill träffa mig. Detta har fått igång min husse att städa lite i mitt palats. Han vill nämligen låtsas vara bättre än vad han är.

Det var den här bordsgrejen som står precis bakom mig, som vi köpte igår. Min Agnes satte ihop den, så det är rejält gjort. Ser du att min mathink precis får plats på undre hyllan. Skymd, precis bakom mig, finns min matplats och nedre hörnet till vänster, ser du ett av mina tuggben. Jag undrar om jag måste gömma det för Sabrinas mamma?

Det hade varit bra med framförhållning, men igår var min Agnes, jag och min husse i lejonets kula. Lejonet i detta fall heter Ingvar och hans kula kallar han för IKEA. Det tog tid att handla där. Min husse var tvungen att komplettera köket lite. Dessutom borde han skaffa en lampa, tyckte min Agnes. Jag vaktade bilen.

Annons

Listigt nog skaffade sig min husse lister på ett byggvaruhus till golvet i mitt tv- tillika vardagsrum, när han ändå var i Toulouse. Golvet lade ju min resurshusse dit, så min husse kan lista i alla fall, även om han inte är så listig.

Men idag försöker vi göra fint bland alla verktyg och flyttkartonger. Både min husse och jag vill verka präktigare än vad vi är.

Min husse hade med sig en svart plastpåse med torra köttbullar från IKEA. De hade varmhållits en lång tid för att bli hårda och torra och serverades med pommes frites, när alla vet att det ska vara kokt potatis. De torra köttbullarna fick jag som förstärkning till min torftiga frukost.

Nu måste jag skynda att städa.

Hej så länge

Vaira

För att piffa till det lite, så hängde vi upp konstiga blommor i fönstret mellan matrummet och köket. Det var min Agnes som kom på den tjusiga idén.

Min Agnes trodde att den nya lampan, skulle dra blicken från flyttkartonger och verktyg. Vi får se hur det går med det. Så här ser det ut i mitt tv- och vardagsparadrum nu. Alla tavlor står mot väggen i hörnet vid fönstret.

Jag bryr mig inte så mycket om pynt och tavlor. Huvudsaken är att min tv-soffa är monterad och på plats. Den har jag verkligen saknat. Min husse och jag brukar sova i den, samtidigt som tv:n visar något spännande.

Min palatspark är inte mycket att visa upp än för min Sabrinas mamma. Min husse är dock lite stolt över sin rosmarin. Det är sticklingar, som han har snott från buskarna uppe vid slottet.

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar