Annons

Annons

Nu får allt Charlie passa sig

 

Jag har pass och Charlie har också ett pass numera. Mitt pass är av den äldre finare modellen, som du ser. Jag är en van resenär och har redan varit i Frankrike två gånger. Det har inte Charlie.Lägg märke till hur presidentaktie jag ser ut på min bild.

Charlie var här igår igen. Han var nybadad och nyklippt och nykammad. Han var så stilig så. Han skulle nämligen ta sin passbild och då måste man vara fin.

Trots att Charlie skulle vara extrafin vid fotograferingen, så startade vi besöket med en härlig runda på min hemliga stig. Jag hade gett Charlie lov från min utmärkta Hundskola för Dummies, så vi bara sprang omkring i skogen. Det var inga särskilda övningar, även om jag ett par gånger fick påpeka att man inte ska bitas. Charlie kom så småningom ihåg vad jag hade lärt honom och promenaden förflöt under fröjd och gamman.

Annons

När vi kom hem, så fick Charlie sitta på mitt gjutjärnsbord, som jag sitter på när jag ska kammas och borstas. Lite svårt att koncentrera sig har han, men så småningom satt han som han skulle. Min resursmatte lade en sista hand vid hans frisyr innan fotograferingen.

Det var min husse som tryckte på kameraknappen några gånger. För att han skulle göra det hade min resursmatte med sig mutor i form av en bulle och ett par hallongrottor. Till min husse, fastän det var jag som lånade ut honom!

Det är fult at ta mutor. Det får man inte. Jag tog inte några mutor. Det skulle se ut det, jag är ju president.

Jag erbjöds heller inga mutor, annars hade väl min inställning till mutor kunnat omprövats i en tassvändning.

I vilket fall som helst har Charlie pass nu. Det måste han ha, annars kan han inte hälsa på mig i Aurignac. Där ska det bli +22 grader varmt idag.

Hej så länge

Vaira

Så här blev Charlies passfoto. Egentligen är det lite fusk, för han är totalt kolsvart. Jag tycker nog han ser ganska stilig ut på bilden. Fast vi är bara vänner.

Detta är en avslöjande bild. Det är dels en sax, bilderna på Charlie och hans pass. Det är som det ska vara. Men det är också mutor till min husse. Synnerligen omoraliskt, särskilt som jag inte mutades. Ett tuggben hade nog varit på sin plats.

Detta är utskriften med 3 x Charlie. Det är bara en passbild som ska användas. De andra kanske kan komma till pass i något annat sammanhang.

(70)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar